Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.03.2018.
21:11
E. V. A

Pesmom se vratili u mladost

Srpski demokratski klub iz Minhvilena organizovao je takmičenje pevača amatera u klupskim prostorijama. Prošle subote je učestvovalo njih petoro Brane Dunjić, Mira Tomić, Peđa Cvjetinović, Jovo i Mira Smiljanić, a sledeće subote će nastupiti još pet takmičara.

Ž. Marković
Nisu imali tremu: Prvih petoro takmičara

Svi učesnici su prvo nastupili sa po dve pesme u vidu zagrejavanja, a posle su otpevali još po jednu koja se bodovala.

Sve pevače je pratio Plus bend CH, a u žiriju su bili poznati muzičari, harmonikaš Miladin Kojić, pevač Mlađo Pantelić i dugogodišnji muzičar, basista Žika Marković.

Sledeće subote posle drugog kruga takmičenja biće proglašena prva tri najbolja pevača amatera i biće dodeljene nagrade. Prostorije kluba bile su pune, a gosti vrlo zadovoljni jer nije bilo klasično muzičko veče, već su doživeli nešto novo.

- Došli smo na ideju da organizujemo takmičenje pevača amatera i našim gostima i članovima kluba za promenu priredimo malo drugačiji sadržaj. Svima je bilo interesantno, slušali su kolege i poznanike kako pevaju, a pojedini nisu ni sanjali da njihovi prijatelji s kojima se druže znaju da pevaju. Čak smo i mi iz uprave iznenađeni - kaže Gordan Krajišnik, predsednik kluba.

- Nisam pevao 20 godina, pa sam se prijavio iz radoznalosti kako će to sve ispasti. Na kraju je bilo lepo, malo smo se prisetili starih dana - kaže za "Vesti" Jovo Smiljanić jedan od učesnika.

Ž. Marković

Važno da nam je lepo

Brane Dunjić peva od mladosti,ali se nikad nije takmičio.
- Spontano sam se prijavio i kud puklo da pukne. Nisam imao neku tremu, jer se ovde u klubu svi znamo. Možda sam i negde falširao, ali meni je bilo lepo - kaže Brane.

Mira Smiljanić je jedna od dve dame među takmičarima.

- Ranije sam pevala, kada sam bila u mlađa. Grlo me i danas služi, ali nije više ono kao pre. Teško je kada ne pevamo mesecima, a kamoli godinama. Ja sam se večeras prijavila bez ikakvih obaveza, samo sam htela da se podsetim mladih dana i baš je lepo bilo - kaže Mira.

Interesantna ideja

- Večeras smo se baš lepo družili, slušajući naše prijatelje. Interesantna ideja i trebalo bi više puta slične stvari organizovati, nešto novo - kaže Mladen Gatarić, član ovog kluba, rodom iz Banjaluke.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online