Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.10.2016.
22:06
Vestionline, Informer.rs A

Zlata otkrila: Udaću se za Željka u beloj venčanici!

Zlata Petrović otkriva da će se udati za svog dečka, biznismena Željka Rstića i poručuje da će po treći put obući venčanicu. Pevačica je do sada bila u braku sa kolegom Hasanom Dudićem i voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, ali ističe da ne bi bilo problem da i treći put stane na ludi kamen.

Z. K. Munja
Priznaje da bi volela da ponovo izgovori "da" obučena u belo: Zlata Petrović

- Veliki sam šaljivdžija i često pravim šale na svoj račun, ali sa tom temom se nikada ne bih igrala. Brak je za mene veoma važan i po tom pitanju sam veoma staromodna. Kada dođe do toga da Željko i ja ozvaničimo vezu brakom, obući ću venčanicu. Inače volim da nosim belo i mislim da bi mi dobro stajala venčanica, pa zašto je onda ne bih obukla. Svaka žena to voli - kaže za "Informer" Zlata Petrović.

Staromodna

Brak je za mene veoma važan i po tom pitanju sam veoma staromodna. Kada dođe do toga da Željko i ja ozvaničimo vezu brakom, obući ću venčanicu - kaže Zlata.

Vreme za unučiće

Pevačica koja je na polovini šeste decenije ističe da ne žali što ona i Rstić neće imati potomke, jer im je sada vreme da uživaju u nekim drugim stvarima u životu:

- Željko i ja smo ostvareni po pitanju roditeljstva. Ja već imam i unuče, tako da sad možemo da se radujemo samo potomstvu naše dece. Kad se dvoje ljudi voli, ne mora u životu i ljubavi samo da im bude cilj širenje porodice. Oboje smo dovoljno kreativni da možemo sreću i zadovoljstvo naći i u drugim stvarima - poručuje folkerka.

Zlata priznaje da je svesna da se zaljubila u muškarca koji važi za velikog švalera, ali kaže da se ne opterećuje time jer se Željko uvek vrati njoj:

Devojke mi muvaju dečka

Vidim ja da se Željku druge cice nabacuju. To mi imponuje. Zna se čiji je on i sa kim završi na kraju večeri. Sve dok ga muvaju, znači da vredi, a verujte mi na reč, stvarno je dobar.
Zlata Petrović

- Gledam i vidim kako mu se druge cice nabacuju i muvaju ga. To mi imponuje. Zna se čiji je on i sa kim završi na kraju večeri. Sve dok ga muvaju, znači da vredi i da nije za bacanje, a verujte mi na reč, stvarno je dobar.

Inače, Zlata kaže da ne mrzi Vesnu Zmijanac, sa kojom se Rstić zabavljao pre nje. Poručuje da je ona samo Željkova prošlost.

- To što su Vesna i Željko bili zajedno meni ne smeta. Pa on je, baš kako i ja, imao život i pre našeg upoznavanja i početka ove lepe priče. Želim joj još mnogo unučića, ma samo neka se rađaju deca. Obradovala sam se kad sam čula da se Nikolija porodila i rodila ćerkicu. Ja sam o Vesni uvek imala lepo mišljenje i prema njoj gajila poštovanje - iskrena je Zlata.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online