Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.05.2018.
08:11
D. Petrović - Vesti A

Šta se dešava sa najopasnijom pevačicom na estradi

Jelena Krleuša godinama je važila za najopasniju pevačicu na estradi, ponosno je nosila epitet skandal majstora i bez pardona je sipala uvrede na račun kolega. Ko god bi se usudio da joj se zameri dobijao je salve javnih uvreda, a ratovala je sa svima. Ali, u poslednje vreme "uvukla je kandže" i postala mala maca. Nakon pomirenja sa Darom Bubamarom, koje su zapečatile njenim gostovanjem na Darinom koncertu u Beogradskoj areni, sada je ratne sekire zakopala i sa Gogom Sekulić.

Instagram/karleusastar
Istina izađe na videlo: Jelena Karleuša

- Svađe sa Jelenom su bile davno i više me boli što su mi okrenule leđa pojedine kolege s kojima sam bila otrak i zbog kojih sam se i svađala sa Karleušom. Ni hvala mi nisu rekli. Više su me povredili postupci mojih lažnih prijatelja nego banalno klinačko prepucavanje sa njom - kazala je Goga, dok je Karleuša pomirljivo kazala da koleginici ništa ne zamera.

- Istina uvek izađe na videlo, a pošten i dobar čovek sve to preživi i izađe kao pobednik. Gogi ništa ne zameram, jer mi je otvoreno rekla da me je napadala zbog drugih - rekla je Karleuša. Nije tajna da se Goga jedno vreme intenzivno družila sa Cecom Ražnatović, da je bila redovan gost u njenoj kući, a onda je druženje prestalo. Zašto? Ni jedna, ni druga o tome nikada ni reč nisu progovorile.

Kad Saša naredi

Nije prvi put da se pevačice javno pljuju po medijima, a posle se pomire. Slavica Ćukteraš i Tanja Savić godinama nisu razgovarale, a pomirile su se po naređenju direktora Granda Saše Popovića. One su morale da se povinuju naredbama gazde a malo - pomalo potpuno su zaboravile na međusobnu netrpeljivost. Doduše, više se ne druže kao nekad, jer svaka ima svoju porodicu i decu o kojoj brinu. Kako je nedavno objasnila Tanja putevi sa kolegama su joj se razišli, pa osim uljudne komunikacije kada se sretnu na nekom snimanju ili na aerodromu više nema bliži kontakt ni sa kim sa estrade.

I dok Ceca ostaje bez prijatelja na estradi, Karleuša ih samo niže. Pre Dare i Goge pomirila se čak i sa Mirom Škorić i zaboravila na sve uvrede koje su godinama pljuštale sa njene strane.
- Ljudi, šta je bilo, bilo je, sada je sve okej. Važno je da smo živi i zdravi. Idemo dalje. Ja se ni sa kim nisam svađala - kazala je pre godinu i po dana Škorićeva koja je Karleušu zvala "luda Nasta".

Propala medijacija sa Cecom

Mnogi na estradi ne mogu da prepoznaju Karleušu i pitaju se šta se to događa s njom? Postala je popustljiva i pomirljiva. Da li će, možda, da padne i pomirenje decenije sa Cecom? E, od toga nema ništa što su obe potvrdile nakon nedavnog ročišta u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je propala još jedna medijacija među njima. Mada izgleda da je na estradi je sve moguće.

Da "mala od skandala" dobro zna šta radi bilo je jasno pre neku godinu kada se pomirila sa Lepom Brenom i Sašom Popović i zasela u stolicu člana žirija Zvezda Granda. Obe strane su procenile da je za njih najbolje da zaborave na uvrede i niske udarce zarad posla koji je svima doneo korist.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online