Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 15.11.2016.
06:15
Đ. Barović - Vesti A

Milena otpuštena na lični zahtev

Proslavljena srpska glumačka diva, Milena Dravić (76) prošlog vikenda je napustila Zemunsku bolnicu u kojoj je provela mesec dana suočena sa dijagnozom lekara da boluje od najteže bolesti.

N. Đurović
Primila terapiju: Milena Dravić

Milena je na Onkologiji ove bolnice boravila u potpunoj tajnosti, o čemu su "Vesti" već pisale, a otpuštena je na lični zahtev.
Po nju je u bolnicu došla bratanica.
- Mada to nije praksa, ona je otpuštena za vikend, u prošlu nedelju. Po nju je došla rođaka koja ju je jedina, pored žene koja joj je pomagala u kući, redovno obilazila. Naša čuvena glumica je na izlasku bila raspoloženija, ali vidno umorna i oronula. Kako je došla kod nas, tako je tiho i bez pompe i otišla. Ispričala je da ne želi da se bilo šta zna o njenom boravku u bolnici zato što su joj novinari zagorčali život još dok je Dragan bio bolestan i da "nema snage" da se sada, u najtežim danima bori i sa njima - priča izvor "Vesti".
Milena Dravić je u tih mesec dana koliko je provela u bolnici prošla kroz čitav niz zdravstvenih pregleda i analiza, a konstatovano je da boluje od tumora koji je između ostalog zahvatio i kosti.
- Na žalost, operacija nije moguća, pa su lekari primenili sve druge, alternativne metode u lečenju. Ona je primila prepisane terapije i malo je ojačala, a za mesec dana joj je zakazana kontrola - ističe naš izvor.
Kako su "Vesti" već pisale, jedna od najpoznatijih srpskih glumica Milena Dravić, koja je stekla i evropsku slavu brojnim snimljenim filmovima, prošlog meseca je čak i svoj rođendan provela u bolesničkoj postelji. Legendarna glumica, koja se još nije oporavila od gubitka bračnog druga, takođe čuvenog glumca Dragana - Gage Nikolića, sada se i sama bori za život, što njeni obožavaoci nisu znali, po glumičinoj želji.
- Milena je pored svega, a zbog brojnih zdravstvenih problema, čak neko vreme "provela" i u Onkološko-radiološkoj bolnici u Beogradu, gde su je, "otvorili" i "zatvorili" jer je, po rečima našeg izvora, metastaza zahvatila veći deo organa ove čuvene glumice.

Uloga bake Emilije?!

Tokom boravka Milene u bolnici srpski mediji su objavljivali često oprečne informacije o njenom zdravlju. Između ostalog je objavljeno i da je dobila ponudu za ulogu u filmu "Biser Bojane", akcionu komediju u režiji Mime Karadžića. Ona je trebalo da glumi ulogu bake Emilije, ali je nejasno šta je bilo sa ovom njenom rolom, jer je snimanje ovog filma počelo u septembru, a ona je već početkom oktobra primljena u bolnicu.

Pogoršanje posle Gagine smrti

Milena Dravić teško je podnela smrt supruga i legendarnog glumca Dragana - Gage Nikolić, koji je preminuo pre sedam meseci nakon više od dve godine borbe sa teškom bolešću. Njegovi zdravstveni problemi započeli su u oktobru 2014. godine kada je primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom. Naredne godine, u februaru je imao operaciju na Klinici za digestivne bolesti, a operisao ga je veliki stručnjak prof. dr Zoran Krivokapić.

Njegovo zdravstveno stanje bilo je promenjivo i još tri puta je bio u bolnici. Tokom njegove bolesti Milena se nije odvajala od supruga bez obzira na to da li je bio u bolnici ili kod kuće, a nekoliko puta je rekla da joj se nije dopadalo kako su novinari pisali o njegovoj bolesti i isticala da "Dragan to nije zaslužio."

Nakon dve godine borbe Gaga je preminuo 11. marta 2016. godine i bez sumnje taj događaj je umnogome uticao na drastično pogoršanje zdravstvenog stanja Milene Dravić.

Inače, ona je u Zemunskoj bolnici bila sama u sobi i pod posebnim režimom. Odbijala je sve posete, uključujući i kumu Seku Sablić. Samo dan nakon što je otpuštena iz bolnice njena soba je popunjena sa još dva kreveta i pretvorena u trokrevetnu bolesničku sobu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.11.2016. 19:07
Маринко Маџгаљ......Драган Николић.....ево и Милена Дравић болује од карцинома..... Ето нама резултата "милосрдног анђела" и учинка НАТО-а....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online