Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 10.04.2019.
08:15
Z. Vicelarević - Vesti A

Neponovljivi Šojić oduševio zemljake

Neponovljivi komičar i proslavljeni glumac, Milan - Lane Gutović predstavio je frankfurtskoj pozorišnoj publici, proteklog vikenda, hit komediju "Ukrađena ličnos". Autor i protagonista Milan - Lane Gutović je na daske koje život znače, doveo čuvenog Srećka Šojića, prilagodljive osobe kojoj su za postizanje ličnih ciljeva granice daleko ispod svakog morala normalne osobe, a u predstavi se nameće Evropskoj uniji kao kandidat za predsednika.

Z. Vicelarević
Briljirao kao i uvek: Milan Gutović i Srđan Radojković

Organizatori predstave Sassa and Team, kao i svaki put do sada, umeli su da pogode ukus srpske publike u Frankfurtu.

Ulaznice su i za ovu predstavu bile rasprodate nekoliko dana ranije, iako je "Ukrađena ličnos" prikazana u Salbau Folkhaus Sosenhajmu, sali duplo većoj nego što je bilo za prethodne predstave.

Po završetku predstave publika je bila vidno raspoložena, a glumci Lane Gutović, Srđan Radojković i Dragan Radunović su morali tri puta da se vrate i poklone publici.

Slađana i Vladimir Tomović i Lidija i Boban Čolovejić iz Frankfurta nakon predstave za "Vesti" su rekli:

- Predstava je fenomenalna. Šojić je naša legenda. Mi pratimo sve Sašine predstave, a uz lik Šojića, to jest, Laneta Gutovića smo praktično odrasli. Ovo je bila, do sada, jedinstvena prilika da ga vidimo uživo i ostavio je odličan utisak na mene, a verujem i na sve koji su ovu predstavu gledali. Njegovi glumački kvaliteti su neprevaziđeni - rekao je Vladimir Tomović.

Z. Vicelarević
Vladimir i Slađana Tomović i Lidija i Boban Čolojević

- Svaki put je sve bolje i bolje. Gutović je odličan glumac, odlična predstava, odlična organizacija, odlična atmosfera i ova nova lokacija za pozorišne komade nam se dopada. Sve je u najboljem redu i sada nam ostaje da sačekamo kojom će nas predstavom Saša ponovo obradovati - kaže nam Tamara Duronić koja je "Ukrađenu ličnos" gledala sa suprugom Mladenom i prijateljima Aleksandrom Runjajić, Draganom Pantić, Danijelom i Radenkom Marković.

Zadovoljni organizatori

Predstavom i odzivom ljubitelja pozorišta zadovoljan je i organizator Saša Jovanović.

- Kao prvi među jednakima u organizaciji, rekao bih da sam prezadovoljan publikom koja je umela našeg izvanrednog Laneta Gutovića u prepoznatljivoj ulozi Šojića, da prihvati na najbolji način. Zahvalio bih se svom timu koji je dao sve od sebe da publika i naši glumci budu zadovoljni. Najavio bih da je sledeća predstava planirana za novembar, a o detaljima će svi na vreme biti obavešteni - rekao je Saša Jovanović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online