Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.11.2010.
18:31
Mondo rs A

Survajver: "Svatovi", cigarete, ljubav...

Slikarka Biljana pokazala lepo znanje iako je bila pod pritiskom da joj nešto ružno padne na glavu. U Kasuku cveta ljubav, Katarina spremna za udaju.

Dan pred novi Plemenski savet i novo izbacivanje Kasuko je odlučio da odagna "zle duhove" imitiranjem članova suparničkog plemena, devojke iz Bahandija ubijale su vreme ćaskanjem o udaji i "princu na belom konju", a Vesna Zmijanac i Biljana Cincarević su uživale u nagradi na svom ostrvu.

Biljana je bila pred velikim izazovom - morala je da učestvuje u kvizu znanja, ali za svaki netačan odgovor pretila je opasnost da joj jedna od kofa sa raznoraznim gadostima (riblje ulje, iznutrice, krv, bube, izmet...) padne na glavu.

Vesna Zmijanac je davala kraljevstvo za cigaretu. I Biljana je uspela da joj donese i cigarete! Na četiri od pet pitanja odgovorila je tačno (pala je samo na pitanju koliko ajkula ima kostiju - tačan odgovor je bila nijednu). Za taj netačan odgovor dobila je po glavi životinjske iznutrice.

Biljana je na ostrvo odnela ribu, povrće, kafu i cigarete. Kada je čula koja su bila pitanja, Vesni se iskreno otelo: "Draga, da si ti mene poslala, ništa ti ne bih donela.".

Posle prave gozbe, Vesna samo za Biljanu, pod okriljem zvezda i šuma mora, počastila svojom pesmom "Svatovi". Upravo joj je tačan Biljanin odgovor u vezi sa tom pesmom doneo cigarete.

Za to vreme, devojke u Bahandiju pričale su o udaji, deci, rađanju. Manekenka Katarina je spremna da se odmah uda! "Da mi je jedan pravi odmah da rodim troje dece", rekla je Katarina. Goca Tržan, kao iskusna majka, kaže da bi volela još jedno dete. "A što ne troje, kao Monika Beluči?", upitale su je Jelena i Katarina, a Goca je odgovorila: "E, kad budem bogata kao Monika...".

U Kasuku je pala atmosfera posle novog poraza u borbi sa Bahandijem. "Šteta, mogli smo da ih načnemo", vajkao se odbojkaš Edin.

Iako je raspoloženje u plemenu Kasuko bilo splaslo posle poraza od Bahandija, tokom večeri ono se popravilo. Čak su se dobro zezali, imitirajući članove suparničkog plemena - Edin je u ulozi voditelja Andrije, a Andrej je vođa suparničkog tima - Marko Bulat.

A u Kasuku je aktuelna priča i o ljubavi. Svi su "provalili" da između Nikole Rokvića i Bojane nešto ima, ali njih dvoje to uporno poriču. Ipak, pristali su da se poljube pred ostatkom plemena. U obraz...

Pevačica Aleksandra Perović, koja je poslata da pronađe tajni imunitet, uspela je da nađe kuticiju. Ali, praznu. Tajni imunitet je već u rukama Bojane. Aleksandra je svesna da je ugrožena na Plemenskom savetu, ali se nada da muškarci neće ići linijom - izbaciti prvo žene iz plemena.

"Eh, kad bih sad mogla onu picu da pojedem...", vajkala se Aleksandra, setivši se da je pred početak potrage za imunitetom imala izbor - da napuni stomak, ili se igra.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online