Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.11.2010.
01:26
Mondo A

Survivor: Izmešana plemena!

Kasuko i Bahandi razmenili su po dva člana, uključujući i vođe. Jedno pleme nagrađeno je "spa" tretmanom.

Narušena plemenska idila

Plemena su se taman uigrala za nešto više od nedelju dana. Bojana i Marko su se pokazali kao dobre vođe, koje članovi plemena ne bi menjali ni za šta. Ali, voditelj Andrija saopštio im je neprijatne vesti.

Poruke su stigle usred noći. "Takni me, takni" zadatak pročitali su jedni, dok je drugima nagoveštena nagrada - "Lepi, osunčani, mirišljavi, nasmejani".

Nova borba donela je promenu u redovima plemena. Vođe menjaju plemena, i sa sobom vode po jednog člana suprotnog pola. Bojana je, očekivano, povela svog Nikolu u Bahandi, dok je Marko u Kasuko poveo Gocu.

Borba je na test stavila ravnotežu učesnika. Po petoro iz svakog plemena stajalo je na gredi, i moralo pažljivo da se mimoilazi. Ko padne u vodu, počinje sve ispočetka. Zavidno umeće pokazali su Miloš, Goca i Andrej, dok je zadatak najteže pao Nikoli i Aleksandri. Pleme Kasuko (u novom sastavu) je pobedilo, i osvojilo "spa" tretman.

"Iju, iju, šampon", radovale su se devojke. Dočekale su ih filipinske maserke, manikir, šampon, sapun, tuš kabina, voće i sok... Njihovoj radosti nije bilo kraja.

"Tako mala, a tako jaka", stenjala je Goca pod veštom rukom maserke. Marko je uživao u manikiru, i šalio se da će staviti roze lak.

"Rokada" u plemenima izazvala je neobična osećanja među Robinzonima. Pleme u kom su završili Goca i Marko nije baš oduševljeno promenama, kao ni oni. Kako će se boriti protiv dojučerašnjih saplemenika?

"Jesmo se vezali za deset dana, ali nismo odrasli zajedno. Ne mogu sada da sednem i žalim za plemenom, niti da, kada dođe do borbe, kažem nekome od njih - udari ti mene sada, pošto je meni žao da udarim tebe", rekla je Goca Edinu, koji je glasno negodovao.

Uživanje u spa tretmanu

"Kada sam u žutom plemenu, borim se kao lav za žutu maramu", stavila je ona tačku na raspravu.

Andrej je razočaran pridošlicama, pošto je "od svih, najmanje priželjkivao njih dvoje".

"Iščupali su nam srce plemena", konstatovao je on. Na sve ove promene najmirnije reaguje Miloš, koga naizgled ništa ne dotiče, već se filozofski bavi svojim okruženjem i kišom koja ne prestaje da pada.

"Trebalo bi da pozovemo Kopolu, da ovde snimi 'Apokalipsu 2'".

I treće, tajno pleme - Novo kraljevstvo - dobilo je još jednog člana. Izbačeni Milan pridružio se Vesni i Biljani, i pomoćiće im da sagrade "kuhinju", ali i da adaptiraju kućicu koja prokišnjava, kako bi svi imali gde da spavaju.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online