Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.11.2010.
17:07
Mondo rs A

Survajver: Ko se boji ajkule, a ko plemenskog?

Bahandi osvojio "totem za imunitet", a u potragu za tajnim Bojana je poslala Edina. Novi vođa Kasuka, Marko, strahuje da je on sledeći kandidat za izbacivanje. U borbi sa preprekama bolje je bilo pleme Bahandi koje sada predvodi Bojana, čija taktika da, zbog viška članova, ona i Nikola ne učestvuju u borbi se pokazla idealnom.

Novi zadatak ličio je na pravi vojnički poligon: preskakanje zida, spuštanje niz konopac, provlačenje kroz uski tunel, prolazak kroz bazen pun vode u kojem je bio ključ kojim je pleme trebalo da oslobodi zarobljenog člana, koji u znak trijumfa zatim pali baklju.

Jelena, Knez, Toni i Katarina su uspeli da u rekordnom roku savladaju sve prepreke i oslobode Miloša, koji je kao olimpijski pobednik zapalio baklju čime je samo potvrdio dominantnost svog plemena.

Kasuko je ogorčen zbog poraza. Aleksandra misli da su dali sve od sebe, uprkos činjenici da su pogrešili u taktici. Marko, idejni tvorac strategije, kaže da je onog trenutka kada mu je Aleksandra u punoj brzini naskočila na kičmu, bilo jasno da je Kasuko daleko od specijalnih jedinica.

"Skočila je na mene kao da igramo janjine i sad sam kapetan potonulog broda. Sigurno je da ćemo Goca ili ja biti izbačeni", jadao se Marko kojeg saplemenici razumeju i ne okrivljuju za poraz.

Bivšem članu poraženih, Nikoli je drago što je Bahandi pobedio upravo bez njega i Bojane, jer mu se do sada činilo da zbog "nekih pojedinaca" ostali ne mogu da dođu do izražaja.

Knez ne može da odoli da ne pohvali sebe, pa kaže da se uprkos činjenici da je krupan, u igri snašao kao prava krtica, i da ovu pobedu koja mu je najdraža do sada, posvećuje svojoj majci.

Goca i Edin su opet došli u sukob zbog toga "da li je normalno što su ona i Marko u plemenu Kasuko".

"Mislim da u kampu baš i neće biti prijatno jer smo se do sada borili protiv njih dvoje", reko je Edin koji tvrdi da Katarina i Jelana mrze Andreja.

Ipak, u mnogo opuštenijoj atmosferi Andrej i Edin su pokušali da sa mačetama i štapom ulove bebu ajkule.

"Nimalo mi nije prijatno što sam je video. Ipsred nogu mi je proletela, a gde ima mala ima i velika",rekao je Edin. Međutim, Goca nije mogla da odoli pa ga je pitala: "Ma za šta će da ujede, za ja...?"Odbojkaš joj je se po prvi put od dolaska u "njegovo" pleme nasmejao i ispravio - za tetivu!

Dok se u Kasuku raspravlja o mržnji i borbi sa ajkulama u plemenu Bahandi je sasvim druga priča, Nikola i novi vođa plemena Bojana se već osećaju sasvim prijatno i kuju strategiju za naredne borbe.

"Već se osećam prijatno. Bitno je da svi funkcionišemo kao pleme i da svako ima pravo na reč."

U Novom kraljevstu su u toku "građevinski radovi". Nakon što su Vesna i Biljana su dobile pojačanje, baletana Milana kuća koju su sagradile Nikolija i njena mama je postala malena. Prvo su natkrili ognjište, a Milan je čak i popločao pod i ubacio sanduk koji će im služiti kao kredenac. U znak zahvalnosti Vesna i Biljana su mu poklonile baletsku suknjicu/kecelju za kuhinju od lišća.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online