Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.05.2013.
17:28
Telegraf A

"Dipeš moud" traži da ih u Beogradu čuvaju žene

Dejv Gahan, pevač grupe "Dipeš moud" koja će nastupiti u Beogradu 19. maja, ima neobičnu listu zahteva za ovu turneju. Između ostalog, on je tražio da ga čuvaju žene koje će stajati ispred njegove posebne prostorije u bekstejdžu.

Dejv Gahan hoće da bude sam i da ga čuvaju žene
 

Nastupom u Nici u subotu 4. maja poznata britanska grupa "Dipeš moud" počela je svoju veliku svetsku turneju pod nazivom "Delta mašin tur", tokom koje će posetiti i Beograd. Oni će u srpsku prestonicu stići sa 20 kamiona opreme i četiri autobusa radne snage koja će brojati preko 100 ljudi.

Kako su saopštili organizatori, bina za koncert, koji će "Dipeš moud" održati na Ušću, biće široka 50 i duboka 24 metra, a u bekstejdžu će se nalaziti čitav mali kompleks sastavljen od 11 prostorija za bend i menadžment turneje.

Tri odeljka rezervisana su samo za članove benda, a ono što je za njih zajedničko su velika ogledala, neophodna u svim garderobama i prostorijama gde boravi grupa. Za Dejva Gahana je planirana samostalna prostorija, ispred koje je zahtevao i isključivo žene u obezbeđenju, dok Martin Gor i Endi Flečer dele drugu prostoriju. Treća soba će služiti za opuštanje i druženje članova benda pre koncerta.

Pored toga, planirana je i jedna velika garderoba za sve učesnike koncerta i dve prostorije za obožavaoce benda koji će imati sreće da ih upoznaju.

Bend donosi 30 kofera garderobe i svoje šporete za spremanje keteringa
 

Menadžment sastava zahtevao je, takođe, tri luksuzna kombija sa zatamnjenim staklima za prevoz od aerodroma do hotela i koncerta, a naglašeno je da vozači moraju da voze "prijatno" jer "nijedan član sastava nije ljubitelj brze vožnje, te će biti zahtevano da se zameni svaki vozač koji to ne poštuje", navode organizatori koncerta.

Pored ovoga, tražen je i poseban kombi za prevoz prtljaga – sastav dolazi sa 30 torbi garderobe, pa se postavlja pitanje koliko puta će se za vreme koncerta presvlačiti, imajući u vidu činjenicu da će sa leve strane bine imati i mini-garderobu, koja će se koristiti za vreme trajanja koncerta.

U bekstejdžu je planirano da se postave i dva šatora veličine 150 kvadrata, za kuhinju i trpezariju, sa 12 dugačkih stolova. "Dipeš" donosi i dva velika šporeta i dovode svoju ekipu kuvara i ljudi koji brinu o kompletnom keteringu. Sastav je tražio i ukupno 40 stolova, 80 stolica i 10 kauča za sedenje, kao i 100 kilograma leda za potrebe koncerta. Boce sa kiseonikom i maserke na usluzi članova benda postali su uobičajeni za grupe svetskog kalibra, pa ni ovi momci nisu izuzetak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online