Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Sreda 13.11.2013.
13:12
mondo.rs A

Doris rekla "Nikad u Srbiju", a sad će održati dva koncerta!

Doris Dragović nastupiće 14. februara u Kombank areni, a 8. marta u novosadskom Spensu, saopštila je Arena. Pevačica koja je svojevremeno izjavila da neće pevati u Srbiji održaće dva koncerta. Izgleda da je i nju stisla ekonomska kriza kad će prekršiti sopstveni princip... A izgleda da i Srbi definitivno pate od selektivne amnezije.

U karijeri dugoj tri decenije, Doris je objavila više od deset albuma, i predstavljala Jugoslaviju (1986) i Hrvatsku (1999) na Evrosongu. Poznata je po hitovima "Željo moja", "Marija Magdalena" i drugim.
 

Pevačica je, nakon završetka rata u bivšoj Jugoslaviji, rekla da nikada više neće nastupati u Srbiji, ali je očigledno promenila mišljenje. Doris Dragović je više od decenije bila povučena od javnosti ne dajući intervjue i izjave na temu svog profesionalnog i privatnog života.

"Moji argumenti za postojanje na sceni su čisto umetničke prirode", izjavila je Doris i dodala, "u što su težem obliku bili, to je bio veći izazov. Ljudi su tako i sudili o meni. Ali, scena je samo moja uloga, to nisam ja".

Poslušajte jednu od najpoznatijih pesma Doris Dragović "Hej, Jugosloveni":

Pročitajte još:

1. Zašto Tereza puni dvorane, a Ceca stadione?
2. Džiboni, Oliver i Tereza Kesovija oduševljeni presudom
3. Dino Merlin: Srbe ukloniti puškama!

4. Hanka i Patriotska liga "beru orahe"

5. Nina voli srpski keš i Gotovinu!

"Rekla bih da je, dakle, moju poslednju deceniju obeležilo sazrevanje i lepo putovanje prema mudrosti. Naizgled nebitne stvari na koje se više i ne osvrćemo, zapravo su sam život... Ljudi, savest, ljubav, vreme. Ne mogu sabrati proživljeni dan ako živim prebrzo. Zato mi treba odmak od vreve, gužve, bezglave i bezrazložne žurbe, pa ih i ne podnosim. Ja zaista živim činjenicu da 'mi malo za sriću triba' - a ljudi, ljubav, savest, vera, vreme koje imam su moje stvarno bogatstvo".

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8.marta, biće u prodaji od četvrtka 14. novembra po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova Arene i Eventima.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.11.2013. 13:24
Šta reći ? SAMO KRETENI BEZ IMALO NACIONALNOG PONOSA IČI ČE DA GLEDAJU USTAŠKE PEVAČE . Ustašama je lepo u SRBIJI . Imaju IDEE I JOŠ KO ZNA KOLIKO FIRMI KOJI SVAKODNEVNO IZNOSE MILIONE € IZ SRBIJE A ONDA DOLAZE oni "umetnici" koji su i ZA VREME RATA I DANAS NESKRIVENO POKAZIVALI MRŽNJU DA I ONI ODNESU ŽIVE € IZ SRBIJE . DA LI ĆEMO SE IKADA OPAMETITI ?
Sreda 13.11.2013. 14:15
Nakon Tereze i Doris ...red je da Srbija pozove i Olivera? Ko zna možda je i on zapao u novčanu krizu pa da malo "zapiva ispod glasa" u Kombank arenu, ne sumnjam da bi bila ispunjena do poslednjeg mjesta!!! SRAMOTA....
Četvrtak 14.11.2013. 09:54
Sinoć samo što upalih radio pompezno najaviše Tonija Cetinskog (datum ne znam niti me zanima!) u BG u Kombank arenu da će imati koncert i proslavu 25 god muzičke karijere....Zatim je spiker najavio i Dorisicu....i od gađenja pogasih radio...TOLIKO !!! Predlažem da ovi koji rukovode Kombank arenom da je preimenuju u CROmbank arenom....pa da znamo na čemu smo !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online