Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 06.02.2016.
21:30
D. Dušanić - Vesti A

Ana Bebić: Lepota dolazi iz duše

Pevačica iz Metkovića, 29-godišnja Ana Bebić, koju je javnost prvo upoznala kao takmičarku jednog rijaliti TV programa, a zatim i kao pevačicu i te kako vodi računa o svom izgledu, ali kaže da bi volela da ima naviku da češće ide na masaže.

instagram.com
Ana Bebić: Za lepotu koristim i bakine recepte

- Negovana koža bi trebalo da je imperativ svake žene jer je to odraz lične higijene. Umivam se sapunom i mlakom vodom, ujutro i uveče, a kožu negujem prirodnim pilinzima i zato je bez oštećenja oslobađam nečistoće. Volela bih da imam više vremena i naviku da redovno idem na masaže - kaže Ana, koja posebnu pažnju posvećuje svojim noktima.

Negovane ruke - lakirani nokti

- Imam čvrste nokte i nemam potrebu za nadogradnjom i gelovima, a volim da na ženi vidim lepe i negovane nokte. Kod manikira idem samo kad imam neke važnije događaje, inače sam sama svoj majstor.

Tokom leta svaki drugi dan imam drugu boju noktiju - kaže Bebićeva, ali zato jadikuje jer ima izuzetno osetljivu kožu lica.

- Lice mi je veoma osetljivo i zato uglavnom koristim dečje kreme, koje su blage, a dobro hidriraju kožu. Volim i dekorativnu kozmetiku jer svaka dama lepše izgleda sa bar malo maskare i rumenila. U dnevnim varijantama se ne šminkam mnogo i pobornik sam prirodnog izgleda. Pobornik sam teorije da lepota dolazi iznutra i da se prvo neguje duh, pa tek onda telo. Mada sam svesna sam da lep izgled na pragu četvrte decenije života, zahteva više truda - kaže pevačica i dodaje da je kao klinka bila sklona čestim promenama frizura.

Bakini recepti

- S obzirom na to da sam dete iz malog grada, naše bake su za sve probleme s kožom i organizmom uopšte posezale u prirodu. Tako sam naučila da na ispucale usne stavljam med, ali i da pravim piling za telo od palente, maslinovog ulja i mleka - otkriva pevačica.

Eksperimentisala sam s kosom

- Probala sam sve boje i dužine kose, od brinete, plavuše, preko ambre senčenja do pepeljaste boje, a nosila sam dugu i kratku kosu, čak sam se šišala i na keca. Volim da eksperimentišem s kosom jer brzo raste. Kako moj posao zahteva stalno feniranje, onda moram da je negujem raznim pakovanjima, kako bih joj vratila jačinu i smanjila oštećenja - kaže za "Vesti" pevačica, ali dodaje da ipak njen frizer najbolje zna šta prija njenoj kosi.

Sportski tip

- Trenirala sam deset godina rukomet, posle bila rukometni sudija, a za suđenje utakmice treće ženske lige stigla je i jedna od prvih zarada. Volim skijanje na snegu i na vodi. Morsko sam dete i vodu ništa ne može da mi zameni, ali već nekoliko godina sam zaljubljenik u sneg, zimu i planine. Posle jednog opasnijeg pada na skijanju, nisam odustala od ovog sporta, samo sam postala pažljivija. Pre nego što odem na planinu i skijanje, mesec dana se pripremam u teretani da bih ojačala mišiće - kaže naša sagovornica uz objašnjenje da je i te kako važna dobra priprema za sneg.

instagram.com

Ljubav prema modi nasledila od mame

- Moja majka Tomislava je kao mlada imala autentičan stil odevanja, pa smo sestra Zrinka i ja od nje nasledile ljubav prema modi. Volim da koketiram s promenom imidža, a danas mislim da je seksepil odraz zrelosti. Dobro se osećam u svojoj koži, pa to pokazujem odećom. Ranije se nisam osećal dobro u izazovnoj garderobi, dok se sada provokativnije odevam i osećam se super. Dokaz da se rad na sebi isplati jer se čovek usavršava i menja, što donosi osećaj zadovoljstva koji se vidi na licu - smatra Bebićeva.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online