Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.04.2018.
11:54
Vestionline A

"Nisam je tukao, modrice su od anticelulit masaže"

Luka Lazukić protiv koga je podneta krivična prijava zbog povreda koje je naneo pevačici, tvrdi da je modrice po telu dobila od anticelulit masaže.

N. Đurović
Nataša i Luka

U intervjuu za "Blic" Luka Lazukić je ispričao svoju verziju događaja.

On tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac i da ona tog jutra kada je izašao iz stana nije imala posekotinu na licu, ni modrice na telu. 

- Sve se dogodilo oko 4 sata ujutru, nakon što sam se vratio kući motorom - rekao je Luka, priznajući i da je popio nekoliko alkoholnih pića.

- Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni, pa fizički napad. Udarala me je po telu. Samo sam je sklonio i pokušao da pričam s njom - otkrio je biznismen.

Navodno i on ima povrede, ali nije želeo da ih pokaže kao Nataša javnosti, već će njih videti "oni koji treba da ih vide".

- Ja sam oko 9.45 poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede -tvrdi on, iako je Nataša neposredno nakon njegovog odlaska otišla u Urgentni centar gde su joj konstatovane povrede po telu (modrice) i posekotina na obrazu.

- Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita.

Luki je postavljeno pitanje kako je moguće da pevačica ima modrice i po nadlaktici, odnosno na mestu gde celulita nema i da li možda tvrdi da je povrede nanela sama sebi.

- Zašto je to nemoguće?! Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već i za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu. Ona je spremna na sve.

Lazukić kaže da su problemi počeli da se javljaju kada se medeni mesec završio i kada je on poželeo da situaciji priđe "racionalnije"- "da povedu malo računa o novcu".

On tvrdi da je novca bilo, ali da prosto nisu mogle da se plaćaju i "Ibice i renoviranje salaše i svi njeni hirovi".

Luka je prokomentarisao da Nataša zna njegovu šifru od telefona i da on ništa nije krio od nje i da poruke "nedostaješ mi" i "jedva čekam da te vidim" šalje i poslovnim partnerima.

- Nemam devojku sa strane, niti sam varao svoju ženu. Samim tim što ima moju šifru, znači da ništa ne krijem od nje.

I za kraj ispovesti, Luka kaže da osuđuje porodično nasilje i nasilje nad ženama, ali i da više osuđuje lažne prijave radi koristoljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve nasilja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online