Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.05.2018.
14:35
Vestionline A

Rikardo Viljalobos na Kalemegdanu sa Markom Nastićem i Amirom Džavasoulom

Čuveni Rikardo Viljalobos (Ricardo Villalobos), jedan od najpoznatijih izvođača elektronske muzike, nastupiće u petak, 15. juna u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u organizaciji "Blendera". Sa njim će biti Marko Nastić, legenda domaće elektronske scene i Amir Džavasoul (Amir Javasoul), di-džej i producent iz Kanade.

Promo (Blender)
Rikardo Viljalobos

Rikardo Viljalobos je rođen u Čileu, a odrastao je u Berlinu. Di-džejingom je profesionalno počeo da se bavi 1988. godine, a prvo izdanje je objavio 1992. godine. Posle prvog putovanja na Ibicu 1995. godine, Rikardu je to ostrvo postalo treći dom. Četiri godine kasnije bio je deo "Cocoon" žurke u klubu "Amnesia" na Ibici, a kasnije te godine pridružio se toj izdavačkoj kući. Nastupao je po najpopularnijim klubovima i na festivalima širom planete, a njegovi muzički izbori neprestano postavljaju nove trendove. Iako njegove numere nikada nisu komercijalne, one postižu izuzetan uspeh i Viljalobos je poznat i van granica andergraund muzičke scene. On predstavlja inspiraciju mnogim di-džejevima i producentima širom sveta, a njegovi di-džej setovi mogu se definisati kao putovanje kroz razne žanrove elektronske muzike, kao i različite vremenske periode. 

Amir Džavasoul je započeo di-džej karijeru inspirisan stilom i produkcijom haus legende Derika Kartera (Derrick Carter). Osim što je na njega veliki utcaj ostavio "Chicago house", Amirov muzički ukus oblikovali su Rikardo Viljalobos i di-džej Harvi (Harvey). Svoj jedinstveni muzički stil razvio je ukrštanjem haus i tehno pravaca. Vrhuncem svoje karijere smatra nastup u kultnom klubu "Fabric" u Londonu 1. januara 2005. godine, kada je delio pult upravo sa Viljalobosom i Kregom Ričardsom (Craig Richards). Danas, Amir paralelno boravi u Berlinu i Montrealu i redovno prati Viljalobosa na njegovim turnejama širom sveta. 

Marko Nastić, di-džej i producent koji je nedavno proslavio 20 godina uspešne karijere, jedan je od najaktivnijih domaćih di-džejeva u inostranstvu. Tokom devedesetih Nastić je postao sastavni deo svih važnih elektronskih događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25. godine delio je di-džej pult sa zvezdama svetske elektronske scene (Carl Cox, Sven Vath, Richie Hawtin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer i mnogi drugi). Osnovao je prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod imenom "Recon Warriors", u okviru koje je formirao još dva lejbela - "Recon Light" i "Traffica". 

Ulaznice za beogradski nastup Rikarda Viljalobosa nalaze se u prodaji putem mreža "Eventim" i "Gigs tix" po ceni od 1290 dinara za regularne karte i 1890 dinara za VIP. 

FB event: www.facebook.com/events/558961814483502

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online