Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.02.2016.
05:30

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Eva Mendes: Od ružnog pačeta do lepotice

Ko bi ikada pomislio da je jedna od najtraženijih holivudskih glumica, seksipilna Eva Mendes kao tinejdžerka bila nezadovoljna i nesigurna zbog fizičkog izgleda.

Naime, zbog dečačke građe u tinejdž godinama bila je zatečena kada je telo počelo naglo da joj buja...

Vremenom je izrasla u lepoticu, ali i jednu od plaćenijih holivudskih glumica, a za njenim telom danas uzdišu milioni muškaraca, dok joj žene zavide.

Fizički izgled je nebitan

- Kao klinka na početku puberteta sam bila očajna. Sve moje školske su imale grudi, struk, bedra, zadnjicu, samo sam ja bila ravna kao daska i ružnjikava i mršava. Izgledala sam kao dečak. Ipak, ubrzo sam shvatila da fizički izgled nije važan i da se u životu ništa ne postiže zbog lepote, već zbog ambicije i neprekidnog rada i usavršavanja. Ukoliko je čovek još i lep, onda je to bonus, ali ne mora da bude prednost! Ipak, slatko se smejem kada mi prijatelji jave da su me na nekom portalu milioni glasača izabrali za najlepšu, naj - ovo, naj - ono. Prija mojoj sujeti, ali ne doživljavam sebe kao lepoticu - tvrdi 42 - godišnja Eva Mendes.

- Imam preveliki i pegav nos, veća usta i čudnu vilicu... Oko mene je toliko lepih žena i devojaka, da mi je neverovatno da me bilo ko među njima primeti - tvrdi Mendesova, a priznaje i to da joj povremno smeta što je mnogi porede sa holivudskim seks simbolima iz sredine prošlog veka.

Reuters

Evina maska za lice

- Moja maska je jednostavna, potrebna je kašičica soli i kašika grčkog jogurta. Ova dva sastojka pomešati i smesu naneti na lice i držati je na licu, vratu i dekolteu deset minuta, a zatim je isprati toplom, pa hladnom vodom i naneti malo kokosovog ulja na tretirane delove. Ovaj recept primenjivati svake druge večeri - savetuje Mendesova i dodaje da će se sve dame vrlo brzo i same uveriti u delotvonost njene maske.

- Sve što sam do sada uradila u karijeri, pa čak i ono provokativno, bilo je onako kako sam htela. Mada, nije lako obnažiti se pred nepoznatim ljudima, a bilo je i te kako škakljivih scena u mojoj karijeri kada mi je svako snimanje bilo neprijatno - priznaje ova atraktivna dama i dodaje da joj je najneprijatnije kada te scene u kojima dominira njeno razgolićeno telo - gleda njena majka..

 

#tbt #PlaceBeyondThePines #TorontoFilmFestival

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on Jul 9, 2015 at 11:22am PDT

Deca kukuruza joj otvorila vrata Holivuda

- Potičem iz patrijarhalne porodice kubanskih emigranata i imala sam sve preduslove da postanem student generacije, ali sam odustala od školovanja na Kalifonijskom univerzitetu i posvetila se glumi. Ponosna sam na svoje korene i na svoj temeprament, koji mi je zapisan u genima, isto koliko i fizički izgled. Sve su to geni - kaže Eva i otkirva da joj slava ne prija i da je neko vreme zbog toga provela u rehabilitacionom centru u Juti, na odeljenju koje se bavi odvikavanjem od zavisnosti.

- Naporno sam radila i bio mi je potreban odmor. Te dane sam provela u rešavanju intimnih i unutrašnjih sukoba. Bila mi je potrebna profesionalna pomoć - priznala je Eva, koja slovi za damu koja zdravo živi!

Teško se nosi sa slavom

- Nisam imala probleme sa alkoholom ili narkoticima, već mi je bila potrebna psihoterapija da bih se izborila sa - slavom! Ja sam iz drugog filma, nikada me nisu zanimale mondenske žurke i džetseterska okupljanja. Slava me je opterećivala i narušavala zdravlje. Terapija mi je pomogla da sve to prevaziđem i naučim da sve što imam delim sa drugima - kaže lepa Kubanka i otkriva da nikada nije kročila teretanu i da se grozi dijeta.

- Vodim računa da ono što jedem bude zdravo, ali slatkišima ne mogu da odolim. Ako sam od nečega zavisna, to je čokoladna torta - kaže glumica uz objašnjenje da je obična, zdrava i normalna žena.

- Uživam u skijanju i planinarenju koliko i u povremenom kuvanju - kaže seksepilna glumica i dodaje da mnogi žive u zabludi jer misle da silne pare baca na skupe antiejdžing tretmane, što joj takođe nije svojstveno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online