Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.04.2011.
13:26 >> 19:16h
Vestionline, Mondo A

Pretučeni fudbaleri Spartaka u Subotici!

Nepoznate osobe pretukle su dvojicu fudbalera Spartaka u sredu uveče u Subotici, a predsednik kluba sumnja na navijače Partizana.

Dvojica fudbalera Spartak Zlatibor vode Nemanja Nikolić i reprezentativac Marko Mirić pretučeni su u sredu uveče u Subotici, potvrdio je za Mondo predsednik kluba Dragan Simović.

On je rekao da obojica imaju teške povrede i da imaju po nekoliko kopči, ali nije mogao da kaže nešto više detalja o povredama i u kakvom su trenutno stanju.

"Dobio sam informaciju pre pola sata da su njih dvojica pretučeni sinoć u jednom subotičkom kafiću. To su uradili navijači Partizana. Nikolića, koji je bivši igrač Crvene zvezde, izvukli su iz kafića i njih destorica su ga tukli", kaže Simović.

Upitan kako je siguran da su to uradili navijači Partizana i da li je to osnovana pretpostavka, Simović je odgovorio:

"Pa, svi kažu da su to navijači Partizana! Ko bi drugi to uradio!? Sto posto su to oni, nema ko drugi".

Ipak, da ne bude kao u skorašnjem incidentu sa igračima Partizana, koji su imali sukob u jednom beogradskom kafiću i kada se i prvi mah činilo da su napadači simpatizeri Zvezde, a kasnije se ispostavilo da je nešto sasvim drugo, tako i sada treba sačekati istragu pa tek onda suditi  o tome ko stoji iza ovog napada.

Pogotovo što u nedelju Spartak i Partizan igraju važan prvenstveni meč upravo u Subotici.

Pretučen zbog pesme Đurđevdan

 

Fudbalski klub Spartak iz Subotice izdao je saopštenje u kojem se navodi da su igrača tog kluba Nemanju Nikolića pretukle nepoznate osobe "zbog naručivanja pesme Đurđevdan", prenosi Beta.

 

Igrači Spartaka sinoć su proslavljali rođendan jednog od saigrača u subotičkom restoranu Galija, a nekoliko minuta posle ponoći došlo je do incidenta.

 

"Nakon poručivanja pesama, od kojih je jedna bila Đurđevdan, nekoliko mladića je prišlo Nemanji Nikoliću, bivšem fudbaleru Crvene zvezde i sa leđa su ga izgurali napolje. Ubrzo su ostali igrači izašli i videli kako ta grupa šutira Nikolića u glavu i telo", navodi se u saopštenju Spartaka.

 

Ističe se još da su saigrači u nameri da zaštite Nikolića i sami dobili udarce, a on je prilikom pokušaja da uđe u automobil udaren flašom u glavu.

 

"Nikolić je završio u bolnici sa nekoliko kopči na glavi", dodaje se u saopštenju.

 

FK Spartak naveo je da će preispitati ceo slučaj i pozvao je organe bezbednosti da reaguju i što pre pronađu činovnike izgreda i izvedu ih pred sud, jer je "život jednog sportiste bio ozbiljno ugrožen".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online