Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.04.2011.
12:27
Vestionline A

El klasiko je bio užasno, nečasno đubre

Menadžer Totenhema Hari Rednap izjavio je da je razočaran prvim mečom polufinala Lige šampiona između Reala i Barselone, koji je katalonski klub dobio rezultatom 2:0.

Rednap je naveo da je u očekivanju ovog meča bio uzbuđen i dodao da je želeo da vidi pravu sportsku poslasticu. 

Hari Rednap

"Čini se da se predivna igra najednom pretvorila u užasno, nečasno đubre koje smo imali prilike da vidimo u Madridu. Foliranje, faulovi, dranje na sudiju - suštinski varanje", naveo je Rednap za "San".

On je istakao da je razočaran ponašanjem trenera i igrača oba španska kluba.

"Engleski navijači to sigurno ne bi tolerisali... Kao menadžer, ja svakako ne bi voleo da budem umešan u takvo đubre. Real i Barsa su fantastični timovi sa sjajnim trenerima. Ali se u sredu uveče sve raspalo. Bilo je užasno. Igrali smo sa Realom ove godine u Ligi šampiona i Piter Krauč je bio isključen zbog dva žuta kartona. I tada, Realovi igrači su se previjali po terenu posle faulova i odmah zatim unosili sudijama u lice", podsetio je Rednap.

Barselona je pobedila golovima Mesija, a Real je od 60. minuta igrao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Pepe. Crveni karton zaradio je i trener madridskog kluba Žoze Murinjo, koji je po završetku meča na konferencije za medije za poraz okrivio nemačkog sudiju Volfganga Štarka i UEFA-u.

Čelnici Reala podržali su Murinja, a UEFA je pokrenula istragu protiv portugalskog stručnjaka.
 

Venger se ne slaže s Murinjom

 

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da se ne slaže s tvrdnjama trenera Reala Žozea Murinja, koji je posle poraza u prvom meču polufinala Lige šampiona izneo tvrdnju da sudije pomažu katalonskom klubu. Barselona je u osmini finala eliminisala Arsenal, a Venger je posle ovih duela imao primedbi na suđenje. Međutim, francuski stručnjak tvrdi da je Murinjo preterao u svojim izjavama.

 

"Ispada da su arbitri nekoliko sumnjivih situacija u Ligi šampiona ove sezone dosudili u korist Barselone. Međutim, ne mogu da podržim Murinja da iza svega postoji neki dogovor i neki scenario iz vrha", rekao je Venger i dodao:

 

"Shvatam Murinja. To je bila važna utakmica, ostao je bez igrača, a tada se prelomila utakmica i naravno da je bio vruć posle svega. Malo je žestoko komentarisao sve to".

Anćeloti: Nema zavere u fudbalu

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti izjavio da veruje da ne postoji sudijska zavera protiv madridskog Reala.

"Ne mislim da postoji zavera. U fudbalu toga nema. Sudija može da napravi greške i ja želim da mislim da je sve čisto, jer je to moj posao. Očigledno, ima grešaka u fudbalu, sudija, igrača i trenera, ali nema zavere'', ocenio je Anćeloti o dodao:

''Poznajem Štarka veoma dobro. On nije sudija na koga može da se utiče. Ima jaku ličnost i veoma je dobar sudija. Možda je napravio grešku na meču u Madridu'', rekao je Anćeloti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online