Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.02.2018.
13:16
Vestionline A

Očekivanja Milojevića pred duel sa "armejcima"

Posle 25 godina posta, Zvezda igra konačno važnu ulogu u Evropi. U prvom meču šesnestine finala Lige Evrope u utorak (18.00) na Marakanu stiže ruski vicešampion CSKA.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
Ispit karijere: Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

- Dočekali smo proleće. Dobro smo se spremali, od trenutka kada smo završili jesen jedva smo čekali pripreme i nastavak sezone. Ne treba trošiti reči, to je ekipa koja dolazi iz grupne faze Lige šampiona. Možda su imali problema u prvom delu, ali su to rešili dolaskom Muse. Njihova poslednja linija ima preko 1.000 utakmica u istom klubu - rekao je Vladan Milojević, trener Zvezde, na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Još 5.000 karata

Iako se radi o velikom meču, i dalje ima karata. Oko 5.000 je ostalo, a prodavaće se i na dan utakmice. Očekuje se da stadion Crvene zvezde bude ispunjen do poslednjem mesta. Iz Moskve dolazi 500 navijača "armejeca"

Ono što raduje sve u crveno.belom taboru je da su svi spremni. I Boaći je u stroju.

- Svi su zdravi, što se tiče Boaćija, drago mi je što je odradio trening, videćemo u kom je stepenu spremnosti. Najviše smo se pribojavali da ne igramo pred praznim stadionom, ali Bogu hvala neće biti tako. Hvala ljudima iz kluba i UEFA. Daćemo sve od sebe, borićemo se, neka oni budu favoriti, a mi ćemo kao i sada da damo sve od sebe. Videćemo kako će se završiti“.

On kaže da nema tajni.

- Mi smo dobro analizirali njih, kao i oni nas. Oni imaju svoj stil igre, ako je Bane rekao, on ih sigurno dobro zna. Opasni su na prekidima, kontranapadima. Videćemo kako će se oni ponašati, neka ostane tajna kako smo se spremili.

Milojević se nada paklenoj atmosferi, što može da bude vetar u leđa igračima.

- To je adrenalin. Taj huk sa tribina samo može da donese dodatnu energiju. Mi nismo bili ni živi ni mrtvi prošli vikend, čekali smo vest da li ćemo igrati pred publikom. Ovo je veliki događaj za Srbiju i region, neka taj huk negativno utiče na protivnika. Svima u klubu taj huk donosi nešto pozitivno - zaključio je Milojević.

Zvezdina radilica na sredini terena Branko Jovičić zna dobro CSKA jer je pre dolaska u crveno-beli tabor branio boje Amkara.

- CSKA je vrh evropskog fudbala, ne treba trošiti reči o njima. Spremno dočekujemo utakmicu, čeka nas spektakl. Ja ih dobro poznajem, naša igra neće zavisiti od pojedinaca, već od celog tima, svih ljudi u klubu, ta atmosfera nas je dovela do ovih rezultata. Spremni smo - poručio je Jovičić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online