Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.02.2018.
17:57 >> 22:15h
Vestionline A

Kraj i za Partizan: Slaba igra nedovoljna za nastavak takmičenja u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana završili su takmičenje u Ligi Evrope. U reavnšu šesnaestine finala Viktorija je u Češkoj pobedila 2:0 (0:0).

M. Todorović
Ostojić pokušava da ugrozi gol Viktorije

Pošto je u prvom meču u Beogradu rezultat bio 1:1, jasno je bilo da je crno-belima bio potreban najmanje nerešeni rezultat sa postignutim golovima kako bi prošli dalje. Ipak, srpski šampion je odigrao daleko ispod očekivanja.

Potpunu inicijativu je imao domaći tim koji je mogao da ostvari i ubedljiviju pobedu da je iskoristio greške Partizanove odbrane. Ipak, u nekim momentima je odlično reagovao golman Vladimir Srojković, a u nekima je sreća bila na njihovoj strani. To se posebno odnosi na 52. minut kada je Reznik sa dva metra šutirao pored gola. U toj situaciji je golman Stojković već bio savladan.

Ipak, sreće je ponestalo u 67. minutu kada je Krmenčik postigao prvi gol na meču. Činilo se da će to da trgne fudbalere Partizana, ali oni nisu stvarali šanse koje bi donele rezultat. Najbliži pogotku je bio Sejduba Suma koji je u 83. minutu šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla iznad prečke.

U poslednjim trenucima je srpski šampion zaigrao rizičnije, pa je i golman Srojković otišao na polovinu protivnika. To se vratilo kao bumerang, jer su Partizanovi fudbaleri izgubuili loptu, Česi istrčali kontru, a Čermak je bez problema pogodio prazan gol za konačnih 2:0.

Tako je posle Crvene zvezde i Partizan završio svoje učešće u Ligi Evrope, pa Srbija više nema predstavnika u ovom takmičenju. 

Ne propustite galeriju najinteresantnijih fotografija našeg fotoreportera iz Plzenja.

Viktorija – Partizan 2:0 (0:0)

Stadion: "Dosan arena" u Plzenju.

Sudija: Jakob Kehlet (Danska).

Gledalaca: 10.185.

Strelci: 1:0 Krmenčik (67), 2:0 Čermak (90+4).

Žuti kartoni: Pantić, Tošić (Partizan).

Viktorija: Hruška, Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski, Horžava, Hrošovski, Kopic, Kolar (od 86. Čermak), Zeman (od 72. Petržela), Krmenčik (od 84. Hori).

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Jevtović (od 65. Ožegović), Janković (od 78. Suma), Pantić, Tošić, Tavamba.

POGLEDAJTE TOK UTAKMICE

90+5. minut - Kraj utakmice. Viktorija je pobedila 2:0 i plasirala se u osminu finala.

90+4. minut - GOOOOL 2:0 za Viktoriju strelac je Čermak.

88. minut - Žuti karton je dobio i Zoran Tošić.
86. minut - Poslednja izmena u Viktoriji, izašao je Kolar, a ušao Čermak.
84. minut - Potom je izvršena i druga izmena u Viktoriji, izašao je Krmenčik, a ušao Hori.

83. minut - Suma je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla preko gola.

78. minut - Druga izmena u Partizanu, umesto Jankovića je ušao Suma.
74. minut - Danilo Pantić je dobio žuti karton.
72. minut - Prva izmena i kod Viktorije. Izašao je Zeman, a ušao Petržela.

67. minut - GOOOOL 1:0 za Viktoriju strelac je Krmenčik.

65. minut - Prva izmena na utakmici. Ušao je Ognjen Ožegović, a izašao Jevtović.
57. minut - Viktorija nastavlja sa inicijativom kao da je njoj potrebno da postigne gol, a ne Partizanu. Šutirao je Hubnik sa 20 metara po sredini, ali je lopta otišla iznad gola.
52. minut - Najbolja šansa za Viktoriju. Posle ubačene lopte sa leve strane, odbrana Partizana je loše reagovala. Na loptu je natrčao Reznik i sa dva metra šutirao pored gola. Partizan je baš imao sreće.
46. minut - Nastavljena je utakmica, nije bilo izmena na poluvremenu.
45. minut - Završeno je prvo poluvreme u kojem nije bilo golova. Interesantno je da Partizan nije napravio nijedan faul u dosadašnjem toku utakmice.
40. minut - Iako Partizan mora da postigne pogodak kako bi se plasirao dalje, još uvek se crno-beli brane i čekaju šansu iz kontre.
34. minut - Viktorija ima veći posed lopte, ali je sada malo mirniji period utakmice.
25. minut - Odlična šansa za domaće. Posle kornera sa leve strane lopta je došla do Kolaža koji je nogom šutirao preko glave, ali je ona otišla malo iznad prečke.
22. minut - Prva šansa za Partizan. Pantić je šutirao van šesnesterca, lopta je odskočila ispred golmana, ovaj je imao problema da je uhvati, ali je na kraju uspeo da sačuva svoju mrežu.
11. minut - Prva prava šansa za domaće. Ostojić je izgubio loptu u svom šesnestercu, ona je došla do Horžave, koji je šutirao iskosa sa leve strane, ali je Stojković dobro intervenisao.
7. minut - Još uvek je ispitivanje snaga na terenu.
1. minut - Počela je utakmica.
18.50 - U Plzenju se nalazi naš reporter, a OVDE pogledajte deo atmosfere sa ulica i iz kafića.

Viktorija - Partizan (19.00)

Stadion: "Štruncovi sadi" u Plzenju.

Sudija: Jakob Kehlet (Danska).

Viktorija: Hruška, Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski, Horžava, Hrošovski, Kopic, Kolaž, Zeman, Krmenčik.

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Jevtović, Janković, Pantić, Tošić, Tavamba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online