Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.03.2018.
16:26
Vestionline, Tanjug A

Srnić je prvi prišao Radonjiću posle promašenog penala, a sada je otkrio šta mu je rekao

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić kaže da mu je teško pala eliminacija od Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije, posebno zbog poraza u rodnom Šapcu, ali da ne veruje da će ekipu loš rezultat uzdrmati.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
Slavoljub Srnić smatra da je pad forme normalan

- Nismo se oporavili, samo što smo prespavali. Napravićemo analizu da vidimo šta ne štima, nije izgledalo kako treba. Baš mi teško pada. Nisam raspoložen što sam kod kuće izgubio. Moramo da popravimo u nedelju, pobedimo i vratimo se. Ući ćemo drugačije, spremnije - rekao je Srnić novinarima u Beogradu.

On je dodao da ne zna šta je problem slabije forme crveno-belih, ali ističe da je normalno da dođe do pada.

- Desi se pad forme, možda nije trebalo sad. Ispali smo iz Kupa, izgubili šansu za jedan trofej. Ne bi trebalo da nas uzdrma eliminacija, desilo se i da smo ispali iz Lige Evrope slično. CSKA nije toliko zaslužio da nas izbaci, pa i u Kupu smo ispali nesrećno, penali su lutrija. Uveren sam da imamo snage da se izdignemo.

Prema njegovim rečima reprezentativna pauza, posle drugog duela sa Mačvom, dobro će doći izabranicima Vladana Milojevića. Srnić je bio među prvima koji je dao podršku Nemanji Radonjiću, tragičaru jer je promašio penal protiv Mačve.

- Video sam da plače, morao sam da mu priđem. Rekao sam mu da to ništa nije strašno, puno će biti takvih situacija u karijeri. Ne treba da obraća pažnju na penale.

Srnić je protiv Napretka odigrao 100. utakmicu u dresu Crvene zvezde, za šta je od predsednika Svetozara Mijailovića dobio uramljenu sliku dresa sa "stotkom".

- Velika stvar je odigrati 100 mečeva u Crvenoj zvezdi. Da mi je neko pričao da ću to ostvariti ne bih verovao, kao da je bilo pre nekoliko meseci kada sam debitovao. Ponosan sam na sebe, posebno u današnje vreme kada se svaki prelazni rok priča o odlasku u inostranstvo - rekao je Srnić i poručio da nema ništa protiv i da stigne brojku od 300.

- Planovi su mi za sad vezani za Zvezdu, za dalje videćemo... Voleo bih da odigram i 300 utakmica, što da ne.

Crvena zvezda je ovog četvrtka produžila saradnju sa kompanijom Cepter i ujedno predstavila planove za organizaciju tri letnja kampa omladinske škole za decu od osam do 16 godina, u Vrnjačkoj banji (24. jun - 1. jul i 1. jul - 8. jul), na Jahorini (15. jul - 22. jul) i u Termama Čatež (22. jul - 28. jul).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online