Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 29.01.2012.
19:00
Beta A

Filipović: Dokazali smo da smo najbolji

Vaterpolista Srbije Filip Filipović rekao je posle pobede u finalu Evropskog prvenstva da je ponosan na svoje saigrače i zemlju i da je danas sjajno biti navijač Srbije.

"Drago mi je i veoma sam srećan što smo večeras pobedili i ponosan sam što sam Srbin. Pokazali smo večeras da smo bolji tim od Crne Gore, ali nastavljamo sa pripremama za London", kazao je Filipović.

Stefan Mitrović, koji je postigao dva gola večeras, zahvalio se navijačima i svima koji su bodrili reprezentaciju i poželeo da rukometaši nastave niz uspeha Srbije koje je pokrenuo Novak Đoković osvajanjem titule na Australijan openu.

"Najvažnije da mi imamo najsjajnije odličije na grudima, zahvaljujem se svima koji su došli da nas podrže. Nadam se da će naši drugari rukometaši ponoviti uspeh, mi smo punim srcem uz njih", kazao je Mitrović.

On je uputio čestitke i Đokoviću, a tokom meča u Ajndhovenu se orilo i "Nole, Nole!", u momentima kada su srpski navijači dobili vest o trećoj tituli koju je svetski broj jedan osvojio u Melburnu.

Vaterpolisti Srbije posle pobede nad Crnom Gorom, na svečanoj ceremoniji primilu su medalje i okrenuli se potom prema navijačima uz koje su slušali intoniranje himne "Bože pravde", posle čega su uz muziku igrali na bini i ljubili pehar.

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Udovičić ocenio je danas posle finalnog duela protiv Crne Gore da je njegov tim znao šta hoće tokom meča i da je zasluženo osvojio zlatnu medalju igrajući najbolji vaterpolo na turniru.

"Dobro smo se pripremili, ali neigranje Zlokovića im je dalo dodatnu snagu. Mi smo se pripremali za ovakav sudijski kriterijum, znali smo šta hoćemo i kako to da učinimo i zasluženo smo pobedili", rekao je Udovičić agenciji Beta posle meča.

On je dodao i da je Srbija igrala najbolji vaterpolo na turniru i da je zasluženo prva.

"Ceo turnir smo odigrali odlično. Dugo smo se spremali i mnogi nisu verovali da posle smene generacija 2008. možemo opet da se popnemo na krov evrope. Želim da čestitam momcima na odličnoj igri", kazao je Udovičić.

On je ocenio i da mnogi nisu verovali u tim kada je došlo do smene generacja, ali da su povratkom na vrh evrope vaterpolisti pokazali svoj kvalitet. On je najavio i da će Srbija na Olimpijskim igrama u Londonu ići na zlatnu medalju i da je to cilj ove generacije.

"Naš cilj je zlatna medalja u Londonu 2012.", kazao je Udovičić. 

POVEZANE VESTI

Nedelja 29.01.2012. 19:04
Заслужено и очекивано, најбоља екипа је освојила злато. Честитке момци!
Nedelja 29.01.2012. 20:42
NARAVNO DA SMO NAJBOLJI TO SE I VIDI NA DELIMA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online