Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 21.03.2015.
11:35
Naše novine, blic.rs A

Počučin otac: Strah me da mi ne ubiju sina. Rođak: Glupost je da je uhapšen!

Familije Radomira Počuče, bivšeg portparola PTJ i Vladimira Stanića iz Šajkaša odbijaju da govore o "hapšenjima" u Donjecku, ali tvrde da je sve "glupost".

facebook.com
Milan Počuča: Moj sin se oduvek borio na strani pravde. Zato je i otišao u dobrovoljce

Milan Počuča, otac televizijskog voditelja, nekadašnjeg portparola PTJ-a i dobrovoljca na ratištu u Ukrajini, kaže da se sa sinom koji je navodno uhapšen u utorak, nije čuo od prošlog petka.

Otac Milan je dodao da ne zna da li je tačna informacija o hapšenju koju je na fejsbuku plasirao srpski dobrovoljac u Ukrajini Dejan Berić, pišu beogradski mediji.

Pročitajte još:

facebook.com/Deki Srbija

* Ratovao u Ukrajini iz stana u Rusiji?

* Prorusi uhapsili Počuču?!

- Sa sinom sam se poslednji put čuo prošlog petka. Ne znam koji je povod njegovog hapšenja ako je ta informacija tačna. Svaki roditelj strahuje kad mu dete ode u rat - rekao je Milan Počuča za Naše novine.

On je objasnio da je Radomirova odluka da ode u rat njegov lični izbor koji nema veze sa suđenjem u Srbiji.

- Odluka mog sina da ode u dobrovoljce nema veze sa suđenjem u Srbiji, već s njegovim ličnim uverenjima. Oduvek se borio na strani pravde, pa je tako bio dobrovoljac i u Slavoniji, a dugo je radio i za policiju. Ne poznajem osobe čiji je identitet navodno planirao moj sin. Taj Berić je nepismen čovek. Pogledajte samo njegove statuse na Fejsbuku - dodao je on.

Rođak Počuče je izjavio da je sve do sada objavljeno "glupost" i odbio da precizira da li pod tim misli na hapšenja ili optužbe koje je protiv ovog dobrovoljca u proruskim redovima objavio snajperista Dejan Berić.

- Čuo sam se s Vladinim bratom i rekao mi je da je hapšenje u Ukrajini čista glupost i podmetačina - navodi za Blic Radomir Stanić, stric drugog "uhapšenog" dobrovoljca.

Fotografije uhapšenih s kesama na glavama i lisicama na rukama nisu želeli da komentarišu.

Bahato trošenje

- Počuča je sam izrazio želju Gerovcu da ubije Vujića. Razlog je jednostavan. Vujić je svedok njihovih nečasnih dela. Dva dana je proveo sa njima u Moskvi i gledao kako uzimaju i troše pare na firmiranu garderobu, ajpode... - objavio je Berić.

POVEZANE VESTI

Subota 21.03.2015. 11:40
Ko zna ko iza svega ovoga stoji i koje se tu igre igraju . Trebaće još vremena da stvari postanu jasnije .
Subota 21.03.2015. 12:09
Da je ovaj pucao koliko je slike objavio,rat bi se vec odavno zavrsio.
Subota 21.03.2015. 12:06
Nebojte se Nista.........+ Dejan Beric Pravi Covek-Lavlje Srce-Cist Obraz.........+
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online