Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 18.07.2011.
08:50
Blic, Vestionline A

Kuršumlija: Roditelji traže istinu o smrti ćerke

zgubili smo mezimicu. Za tren. Srušeni su svi naši snovi, a ne znamo ko je odgovoran za smrt naše male Isidore. Goran Pavlović jecajući priča da bi želeo da sazna kako je njegova dvanaestogodišnja ćerka stradala u subotu po podne na gradskom bazenu u Kuršumliji. Od trenutka tragedije i on, ali i njegova supruga Svetlana su pod sedativima, pišu beogradski mediji.

Isidora Pavlović

- Izgubili smo dete, za tren oka, srušeni su svi naši snovi i nadanja. Bila je tako bezbrižna i dobra devojčica - kroz bolni jecaj izgovara otac Goran, dok ga suznih očiju gleda trogodišnji sin Veljko.


Seća se svakog ćerkinog koraka te kobne subote. Vratila se iz sela i oko 11 časova sa drugaricom otišla na bazen, piše ''Blic''.


- Kada su mi po podne komšije rekle da se utopila devojčica na bazenu, i dalje nisam slutio da je to moja Isidora. Ipak, otišao sam na bazen da proverim, a kako tamo nije bilo nikoga, otišao sam se kod kumova. Nisam imao mira, pa sam nakon toga otišao u Hitnu službu Doma zdravlja - nastavlja priču nesrećni otac.

On ističe da je shvatio da se radi o njegovom detetu tek nakon što su mu pokazali deo kupaćeg kostima devojčice. S obzirom na to da je srčani bolesnik, odmah mu je pozlilo, pa su lekari i njemu ukazali pomoć.


Ostaje nejasno kako se nesrećna devojčica udavila, iako je bila solidan plivač, saznaje beogradski list.


Direktor kuršumlijske Sportske hale, u okviru koje se nalazi bazen, Vladimir Petrović rekao je da devojčica nije spasena zbog tuče koja je u tom trenutku izbila na drugom kraju kušališta, pa je pažnja spasilaca bila usmerena na tu stranu. Zbog učestalih problema koje prave kupači bazen biti zatvoren narednih dana, navodi ''Blic''.

Sahrana Isidore Pavlović biće održana danas, a opština Kuršumlija proglasila je Dan žalosti.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.07.2011. 13:11
Ovo je strasna tragedija ali ne mogu da zaobidjem cinjenicu da je dete od 12 godina samo sa drugaricom otislo na bazan ! Ljudi moji ne mogu da shvatim roditelje koji decu bez ikakve kontrole pustaju na kupalista. Hladna voda, vrelo sunce, nagla promena temperature tela itekako mogu izazvati kolaps i trenutnu slabosta organizma sto moze biti uzrok nesrece. Koliko god nam se deca u tim godinama cinila odraslom jer fizicki tako deluju, to su jos uvek klinci pred kojima je jos mnogo toga za nauciti. Odgovornost za svoju decu moramo prvo snositi sami. Pocivaj u miru mali andjele.
Ponedeljak 18.07.2011. 09:12
Од судбине се побећи не може.
Sreda 20.07.2011. 11:26
solidan plivač,- ко то може да тврди, и шта уопште значи ``солидан`` пливач!!! Срамота родитеља, неодговорност, треба да се забрани дјеци испод 16-17 без родитеља или старатеља улаз на базенеили купалишта.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online