Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 17.04.2012.
06:29
Alo! A

Legijina žena u Sen Tropeu!

Aleksandra Ivanović (37), nevenčana supruga Milorada Ulemeka Legije (44), živi u Sen Tropeu, poznatom letovalištu na Azurnoj obali u Francuskoj, piše beogradski “Alo!“.

Fotomontaža "Alo!": Aleksandra Ivanović
 

Legijina nevenčana supruga se sa svoje četvoro dece nastanila u tom poznatom mondenskom letovalištu pre nešto više od godinu dana, a živi u stanu na samoj obali.


- Aleksandra se na Azurnu obalu preselila kako bi njena i Legijina deca u Francuskoj mogla da nastave školovanje. Njihove tri ćerkice, koje sada imaju devet, 10 i 12 godina, u Francuskoj su nastavile da pohađaju internacionalnu školu, u koju su išle sve vreme i u Beogradu, tako da prelaskom ništa nisu izgubile u školovanju. S Aleksandrom je i njen sin od 18 godina, iz braka sa Nebojšom Đorđevićem Šucom, koji je ubijen tokom devedesetih u Beogradu - kaže izvor lista “Alo!“.

Isti izvor navodi da se Legijina porodica dobro uklopila u novu sredinu i da su srećni što ih na Rivijeri ne prepoznaju kao suprugu i decu prvookrivljenog za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića.
 

Život na visokoj nozi

Sen Trope je mala luka na Sredozemnom moru, na jugu Francuske, gde preko godine živi oko 5.500 stanovnika, a važi za omiljeno mondensko okupljalište bogatih i slavnih filmskih zvezda. U njegovoj blizini su Marselj i poznate turističke destinacije Nica, Kan i Monte Karlo, u kojima stanove imaju i neke poznate ličnosti srpskog džet-seta. Koliko je Sen Trope skupa destinacija govori i podatak da naše renomirane turističke agencije ne rade kolektivne aranžamane za to letovalište.

- Legijine ćerke perfektno govore francuski jezik, a zbog selidbe i Aleksandra ga je intenzivno učila. Aleksandra i deca su se dobro snašli, a stan u kojem žive je manji od kuće u kojoj su živeli u Beogradu. Aleksandra je našla i posao, pošto je život u tom mondenskom mestu skup, a dosta plaćaju i za školarinu. Legijina deca nose Aleksandrino prezime jer njih dvoje nisu venčani, ali i zbog toga kako bi i u inostranstvu izbegli neprijatnosti .


Sagovornik lista “Alo!“ navodi da Aleksandra sa decom dolazi u Beograd samo kada deca imaju raspuste, a tada posećuju i Legiju u požarevačkom zatvoru “Zabela“.


- Aleksandra je ponovo izdala deo svoje kuće od 149 kvadrata u Filmskom gradu, a od kirije finansira život u Francuskoj. Kada dođe u Beograd, boravi u Durmitorskoj ulici, u stanu od 88 kvadrata, koji je dobila od očuha, a koji se nalazi u blizini centrale MUP-a - zaključio je izvor lista “Alo!“.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.04.2012. 08:30
To u vezi njenih zarada i samofinansiranja su ciste lazi. Garantovano ona tamo mesecno ne moze ziveti za manje od 10 hilj Eura (sa skolom deci). Samo bogatasi zive u St Tropezu. Tu postoje neki veliki milioni, mafijaskog porekla, u nekoj stranoj banci/bankama od cega ona zivi. Kao strankinja, verovatno nema ni pravo da radi tamo. I sta to ona mogla raditi. Da pretpostavimo da radi ilegalno kao prostitutka - reklo bi se da bas nije u najboljim godinama za to, ima mladjih sto su mnogo pozeljnije.
Utorak 17.04.2012. 11:14
Nije se ni očekivalo da živi u Krivom Dolu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online