Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 26.05.2014.
06:31
E. V. A

Lažni spasioci u Obrenovcu

Pojedinci koji su proteklih dana učestvovali u spasavanju Obrenovca i preko noći postali medijske zvezde, osobe su u čije motive može da se sumnja. Naime, kako saznaju "Vesti" u policiji, postoji sumnja da su neki od njih koristili paniku i haos nastao od poplava da bi krali novac i vredne stvari iz stanova Obrenovčana.


Obrenovac pod vodom (Foto: Arhiva)
 

Tako je Kokan Manasijević postao medijska zvezda svojom ulogom u spasavanju građana, ali sa druge strane postoji sumnja i da je ovu situaciju zloupotrebljavao.


- Naime, u njegovom stanu je živeo Zoran V. (37), koga smo uhvatili dok je krao iz praznih domova Obrenovčana. Kada smo došli u taj stan našli smo kameru za video-nadzor, veliku količinu hrane i kućnih potrepština, ženske cipele i vazdušnu pušku. Sada proveravamo da li je Zoran V. sam počinio krađe ili je i Manasijević znao za to - nezvanično kažu u policiji.

Narkomani upali u stan dilera

Haos koji je vladao u Obrenovcu, nije smetao narkomanima da pokušaju da to iskoriste za sebe. Kako saznajemo, trojica narkomana došli su do stana njihovog narko-dilera u Obrenovcu u nameri da ga opljačkaju. Međutim, to je sprečila policija koja ih je privela, a u stanu su nađena tri kilograma narkotika.

Ubrzo po hapšenju Zorana V. pretresen je i stan u kome živi Manasijević.
- Iako zvanično nije zaposlen, u stanu smo našli 3.500 evra. Njegova baba je rekla kako su to njene pare, ali mi sumnjamo u to. On je odranije poznat i sumnjamo da se bavio zelenašenjem i preprodajom narkotika - dodaju u policiji za "Vesti".


I Mirsad Trebinjac, koji je proteklih dana zbog zasluga u spasavanju građana postao zvezda Jutjuba i televizije, osoba je koja je odavno poznata policiji.


- On je osuđivan za drogu, sumnjičen je za pucanje na policiju, često smo imali problema sa njim - dodaje izvor "Vesti".


Ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je oštre kazne za sve koji su koristili ovu situaciju za krađe i pljačke.


- Sada proveravamo da li su neki od onih koji su se predstavljali kao spasioci u stvari koristili to da bi krali. Na kraju krajeva, ko će šta smeti da kaže za njih kada se sada prikazuju kao spasioci Obrenovca - kažu naši izvori.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.05.2014. 06:41
Vazno je da Cuckovic bude zasticen ...
Utorak 27.05.2014. 02:30
ovo da se podrobno istrazi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online