Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 26.02.2013.
01:12
Beta A

SNS: Epidemija "žutice" kod radikala

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu optužio je potpredsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Milorada Mirčića da je "drveni advokat" predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića.

Odgovorili na optužbe radikala: Srpska napredna stranka
 

Povodom Mirčićevih tvrdnji da su predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić dobili novac od Miroslava Miškovića i Stanka Subotića, SNS je ocenio da to "pokazuje koliko je kratak put od ljutog protivnika žutog režima do drvenog advokata Bojana Pajtića i zaštitnika njegovih politikantskih načela".

"Princip kreiranja političkog programa zasnovan na stvaranju izdajnika među istinskim borcima za konačan obračun sa korupcijom i kriminalom, još jednom je na snazi među ciničnim vođama SRS-a, koji streme ka beskrupoloznom opstruisanju trenutnog napora Vlade da se izbori sa najtoksičnijom sferom našeg društva", piše u
saopštenju SNS-a.

Naprednjaci su optužili radikale da na ovaj način "blate najpoštenije i najuglednije među nama, kako bi njihov nerad, neznanje i samoživost zasijalo punim sjajem kao jedini prihvaćeni sistem vrednosti".

"To im neće poći za rukom jer se rezultati rada Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića uveliko vide, a poverenje Srbije u njih raste iz dana u dan. Nikakvi cinični pokušaji maskiranih Pajtićevih glasnogovornika neće prekinuti put SNS-a ka konačnoj pobedi nad kriminalom i sveopštom korupcijom", piše u saopštenju.

Milorad Mirčić izjavio je danas da je Tomislav Nikolić dobio pet miliona evra od Miroslava Miškovića za vreme predizborne kampanje 2008. godine. Mirčić je na konferenciji za novinare optužio i potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je u isto vreme od Stanka Subotića Caneta primio milion evra.

POVEZANE VESTI

Utorak 26.02.2013. 01:16
Potpuno je jasno da su naprednjacima "kost u grlu" radikali, jer ih veoma revnosno podsecaju na njihovu proslost. Dzaba sada Vucic i Nikolic glume evropejce po medijima, kada se svi secamo kako su od 2000 vodili jasnu, glasnu i zestoku anti-eu politku, koju su naprasno promenili krajem 2008 godine. Ipak, reci da su radikali pod kontrolom DS, ciji je lider navodno i poslao Seselja u Hag, jer ordinarna glupost.
Utorak 26.02.2013. 07:39
Rezultati rada Vucica i Nikolica se uveliko vide, da da...narocito dobro ih zapazaju slepi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online