Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Ponedeljak 03.02.2014.
16:12 >> 18:17h
Beta A

"Znam kome verujem". Koštunica

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Srbije (DSS) Vladeta Janković izjavio je u ponedeljak da je utvrđena lista kandidata za vanredne parlamentarne izbore, a nosilac liste je predsednik te stranke Vojislav Koštunica. Slogan partije za kampanju biće: "Znam kome verujem - Demokratska stranka Srbije".

Lista utvrđena jednoglasno na sednici Glavnog odbora stranke: Vojislav Koštunica
 


"Prvi na listi i nosilac te liste je Vojislav Koštunica, zatim dolaze Slobodan Samardžić, Donka Banović, Nenad Popović, Aleksandar Popović", kazao je Janković na konferenciji za novinare u Beogradu.


On je rekao da je lista utvrđena jednoglasno juče na sednici Glavnog odbora stranke prema tri kriterijuma - teritorijalnoj zastupljenosti, političkom i društvenom iskustvu i stručnoj spremi.

Janković je izrazio zadovoljstvo što se na listi DSS nalazi "mnogo mladih ljudi".


Prema njegovim rečima, DSS počinje izbornu kampanju u nedelju, 9. februara kada će biti predstavljen ekonomski program ove stanke.


"Svoj put u kampanji DSS počinje u nedelju, 9. februara kada ćemo predstaviti knjigu od 300 strana za ekonomski spas i preporod Srbije", dodao je Janković.


On je napomenuo da ideja političke neutralnosti koju će zastupati ova stranka na izborima ne znači izolaciju, već "nevezivanje za bilo koju svetsku silu".


"Mi nismo protiv Evrope, ali smo protiv administracije u Briselu", kazao je on.


Janković je dodao da se Demokratska stranka Srbije zalaže za pravo naroda da kaže svoje mišljenje u ulasku u Evropsku uniju na javnoj debati i narodnom referendumu, podsetivši da ta stranka na izbore izlazi samostalno, ali svesna da "artikuliše raspoloženje velikog broja građana u Srbiji".


DSS je 1. februara predala listu kandidata za odbornike za beogradske izbore, a njen kandidat za gradonačelnika Beograda je Aleksandar Popović.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.02.2014. 16:19
Sada sam shvatio da je DSS do sada glumila opoziciju koja je protiv ulaska Srbije u EU i na taj nacin vec godinama uspavljuje sve patriotske snage u Srbiji.Ali hvala Bogu mi smo ih prozreli i svoj glas molim vas dajte jedinoj pravoj opozicionoj stranci DVERIMA SRBSKIM a Kostunica neka ide u Kraljevo da pomaze unesrecenima u zemljotresu!!!
Ponedeljak 03.02.2014. 17:30
Izbori nista resiti nece...dzabe glasamo.Vlada je formirana u briselu pre nego sto su im dozvolili da ih uopste i raspisu.Sve glasove za Dveri ce pokrasti i pretvoriti u svoje.Na izbore uopste ne vredi izlaziti.Kazem vam...nije bitno ko za koga glasa nego ko broji glasove i ko ima podrsku satanistickih kopilana iz brisela i vasingtona.Narod se tu najmanje pita.Ako zelimo promene moramo na ulicu...drugi nacin jednostavno ne postoji.
Ponedeljak 03.02.2014. 18:38
Знам и ја !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online