Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 13.03.2015.
10:25
Tanjug A

"Omogućiti povratak porodice Slobodana Miloševića"

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je u petak da je potrebno stvoriti uslove da se porodica bivšeg predsednika Srbije i SRJ i nekadašnjeg lidera SPS-a Slobodana Miloševića vrati u Srbiju i da oni, ukoliko za to ima razloga, odgovaraju u Srbiji.

Tanjug
Ozbiljna država mora da čuva one koji su je vodili: Milutin Mrkonjić

Mrkonjić je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da Miloševićeva porodica, dvoje dece i supruga, žive van zemlje i da bi ozbiljna država kao što je Srbija morala da vodi računa o ljudima koji su je vodili.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je istakao da je Milošević nevin ubijen u Hagu, da je trebalo da bude sahranjen po svim protokolima za jednog državnika, za šta tadašnje rukovodstvo Srbije nije imalo razumevanja.

Mrkonjić je naveo da Miloševićeva porodica nema bogatstvo, da živi u Moskvi, da očekuje od vlasti aboliciju i odbacio tvrdnje da je Mira Marković uticala na Miloševića u donošenju bitnih odluka.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je kazao da su se, na žalost, obistinila Miloševićeva predviđenja za period posle 5. oktobra 2000. u pogledu divlje privatizacije preduzeća, jer je mnogo ljudi ostalo bez posla, a privredni sistem uništen.

Na pitanje o rekonstrukciji vlade Srbije Mrkonjić je rekao da ga niko nije zvao u vladu, a da sva tri ministra iz SPS-a dobro rade.

Mrkonjić je dodao da ne može jedna vlada da završi sve, nego je neophodno da se projekti završe u više ciklusa i da je dobro što je sadašnja vlada zadržala te projekte i što je "skinuta prašina" sa "Beograda na vodi".

POVEZANE VESTI

Petak 13.03.2015. 10:38
Svi koji bi da se vrate moraju da dogovore cenu povratka isključivo sa Vučićem . Prvi se dogovorio Cane Subotić sada cenu utvrđuje Karić zatim na red dolazi Mira Marković . Dakle "borba protiv kriminala" se nastavlja plaćanjem reketa picoustom majmunu .
Petak 13.03.2015. 10:39
Имају право да се врате породица Слободана Милошевића .Имају права да живе где су рођени и где су њихове куће у Пожаревцу . А Суд Србије има право да тужи било кога ако је нешто лоше урадио и треба да плати казну ако је нешто лоше урадио.Ако је Супруга Слободана нешто украла и ако се докаже онда одмах је казнити.Ако је Слободанов син нешто украо или направио неки злочин одмах исто казнити .Али треба повести и Судски процес и против Ђинђићеве супруге и Тадића и Динкића и Дачића и Николића и Вучића и Стефановића и Чеду.....треба да се изтражи и како је Палма крао из Колубаре...и како је Мркоњић узимао паре.....треба да се изтражи и како је Шешељ направио базене.....сви политичари у Србију и народ Србије се бави лоповлуком .
Petak 13.03.2015. 16:26
Porodica Milošević treba da se vrati svojoj kući i svojoj Srbiji.Nikakvo veće zlo nisu napravili Srbiji od banderaša od 5 otobra.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online