Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.02.2018.
15:05 >> 12:07h
Vestionline A

Iznajmite garažu i rešite se muka

Traženje parking mesta, iako je rutinska stvar, ume zaista da bude iscrpljujuće. Ukoliko želite da se parkirate u centralnim opštinama Beograda, može se desiti da više od pola sata kružite ulicama u nadi da ćete naići na jedno parking mesto. U tim trenucima verovatno svako pomisli „zašto nemam svoju garažu ili bar rezervisano parking mesto".

http://tvojagaraza.rs/

 

Muke sa traženjem parking mesta

Iako je parkiranje automobila trivijalna stvar u životu prosečnog čoveka, traženje parking mesta u gradskom saobraćajnom haosu ume da postane centralna tema dana. Gubljenje živaca i vremena je nešto na šta ste navikli ukoliko nemate svoju garažu. Za mnoge ljude kupovina nije opcija, ali zato garaže za iznajmljivanje jesu. Odluka da iznajmite garažu je odlična jer tako štedite na više načina. Štedite svoje živce, vreme, prevenirate ozlede i moguću krađu automobila.

Iznajmljivanje garaže

Lakoća življenja je ono čemu svi težimo. Da se nebitne stvari u životu odvijaju po automatizmu i da možemo da se posvetimo suštinskim stvarima. Da možemo da posvetimo vreme porodici, karijeri, omiljenom hobiju, prijateljima. Traženje parking mesta je suviše bezvezna radnja da bi na taj način koristili svoje vreme. Pored dugotrajnog kruženja oko zgrade, tu je još i nadziranje svog omiljenog četvorotočkaša. Kada se odlučite da svoj automobil zbrinete iznajmljivanjem garaže, počinje traženje iste na lokaciji u blizini doma ili posla. Potrebno je da unapred znate kakva garaža ispunjava vaše potrebe. Da li su vam neophodni struja i voda u garaži ili je dovoljno samo nekoliko kvadratnih metara pod krovom. Tu je još od značaja i sistem zatvaranja vrata garaže, kao i prilaz. Cena garaža za iznajmljivanje varira, ali je ponuda raznolika i sigurno možete naći neku koja vam odgovara.

Sigurnost za vaš automobil

Nezavisno od vrednosti, želja vam je da vaš automobil zateknete čitavog sledećeg jutra. Bez udaraca, ogrebotina od parkiranja susednih vozila, sa radijom i ostalim stvarima u njemu. Krađe vozila nisu retkost, a obijanja se dešavaju i po danu u prometnim ulicama. Ni sneg i grad vam sigurno nisu mili kada mogu da uzrokuju oštećenja vašeg ljubimca ostavljenog na ulici. Čak i ako imate svoje dvorište, bez garaže vaš automobil nije dovoljno zaštićen. Kupovina ili iznajmljivanje garaže je jedina opcija koja vam garantuje bezbednost vašeg vozila. Ukoliko je garaža opremljena strujom i vodom, mnoge popravke, kao što je zamena svećica, i čišćenje možete sami obaviti. Usisavanje automobila sada više ne predstavlja problem. Pored automobila, u garaži možete da držite bicikle, motor i dečija kolica. Korist od iznajmljivanja garaže je višestruka za celu porodicu.

Pravo mesto za traženje garaže

Naći garažu u Beogradu nije nimalo lako. Slično je i u drugim većim gradovima. Slobodnih garaža nema mnogo i veoma se brzo nađe zainteresvani klijent. Kada naiđete na garažu koja vam odgovara javite se odmah na oglas jer je velika mogućnost da vas neko preduhitri.

Imajući u vidu sve specifičnosti ovih objekata i nešeg tržišta, kreirali smo platformu na kojoj se sreću prodavci i kupci, vlasnici i zainteresovani za iznajmljivanje garaža. Odeljak za pretragu vam omogućava precizno navođenje prema vašim odabranim kriterijumima. Broj oglasa se uvećava iz dana u dan i ponuda garaža na sajtu je sve veća. Ukoliko želite da nađete garažu u vašem kraju najpre popunite sve stavke u pretraživaču i pažljivo pregledajte sve oglase. Sajt tvojagaraža.rs je servis koji će vam značajno olakšati život i obezbediti miran san, jer je vaš ljubimac na sigurnom.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online