Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 30.11.2015.
19:58
sputniknews.com A

"Nebitno ko je naredio obaranje Su-24. To je bio zločin!"

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da za Rusiju nije važno to što odluku o obaranju ruskog bombardera Su-24 nije doneo predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan "jer je to u svakom slučaju bila greška".

Reuters
To je bila zločinačka akcija u kojoj su poginula dva naša vojnika i to je jedino bitno!

- Čuli smo od turske strane da nije predsednik Turske doneo odluku, da su to odlučile druge osobe. Za nas to, u celini gledano, nema previše značaja, važno nam je to što su zbog te zločinačke akcije poginula dva naša vojnika - rekao je Putin u Parizu, gde se održava međunarodna konferencija o klimatskim promenama.

Prema rečima ruskog predsednika, ogroman broj njegovih kolega slaže se s tezom da nije bilo nikakve potrebe da se Su-24 gađa jer on nije ugrožavao Tursku.

Putin je dodao da se nije video s Erdoganom u Parizu.

Ruski predsednik je, takođe, rekao da je obaranje ruskog aviona Su-24 bila tema svih njegovih bilateralnih razgovora u francuskoj prestonici, dok je najveća pažnja na svim sastancima bila Sirija i rešavanje krize u toj zemlji. Nakon sastanka u Parizu stvoreni su preduslovi za pronalaženje više zajedničkih tačaka na bečkim pregovorima o Siriji i sve strane su se izjasnile za političko rešavanje krize u toj bliskoistočnoj zemlji, rekao je Putin.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.11.2015. 20:10
Došao Putin u Washington i Obama ga lijepo primio, ušli u Bijelu kuću i kaže mu: - Dođi u ovu sobu, ovo je soba zabave. Pritisni ovo dugme. Putin pritisne i poprska ga mlaz vode, svi ministri, generali itd… koji su bili oko njih počnu da se smiju. Obama mu ponovo kaže: - Hajde sad pritisni 2. dugme. - Ma neću, prošli put si me poprskao. - Hajde, hajde, hajde! I on pritisne, kad ga još veći mlaz vode poprska i svi počnu da se smiju. - Hajde sada pritisni ovo 3. dugme! - Ma neću! - Ma hajde da vidiš šta ovo treće radi! Znaš kako je dobro! Ovaj pritisne i padne mu kanta vode na glavu! Svi se ponovo smiju. - Ma dobra ti je ova soba zabave, mi u Rusiji imamo nešto slično, dođi ti sa mnom na par dana u Rusiju da ti pokažem… Kasnije u Rusiji Obamu svi fino dočekaju, i Putin ga odvede u jednu sobu. - Hajde pritisni ovo dugme. Obama pritisne i ništa se ne desi, a oko njih se svi smiju. - Šta je ovo? Ništa se nije desilo zašto se smiju??? - Ma pusti ih, nego pritisni ovo drugo dugme! Pritisne i opet se ništa ne desi a svi počinju da umiru od smijeha. - Ništa se ne dešava, a vi se ponovo smijete! - Samo pritisni 3. dugme pa ćeš videti šta se dešava, hajde, hajde! Pritisne Obama i 3. dugme kad ono svi se valjaju po podu smijući se, a ništa se nije desilo! - Bjeeeži Putine, kod tebe nije uopće zanimljivo. Odo’ ja nazad u Ameriku… - Koju Ameriku?!? *Voldemort*
Utorak 01.12.2015. 05:03
Zabili mu kurrcinu s`ledja !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online