Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 17.02.2017.
16:52
Vestionline, Tanjug A

Kremlj o Trampu: Nismo gajili iluzije

Kremlj je saopštio da nije razočaran načinom na koji se odnosi SAD i Rusije razvijaju pod američkim predsednikom Donaldom Trampom.

pixabay.com
Nova perspektiva, samo posle susreta Tramp-Putin: Kremlj

Kremlj je saopštio da nije razočaran načinom na koji se odnosi SAD i Rusije razvijaju pod američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Saopšteno je i da će perspektivu tih odnosa biti moguće sagledati jedino kada se lideri dve zemlje susretnu.

- Mi nismo gledali kroz ružičaste naočare, mi nikada nismo gajili iluzije, tako da nemamo u šta da budemo razočarani - rekao je novinarima portparol ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov, prenosi Rojters.

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li se Kremlj osetio izneverenim zbog nedostatka napretka u poboljšanju odnosa sa SAD nakon inauguracije Trampa, koji se u predizbornoj kampanji založio za pokušaj da obnovi odnose sa Rusijom. 

- Nije još uvek bilo suštinskog kontakta između dvojice šefova država. Nije poznato kada će se to desiti. I verovatno će tek nakon što budu razgovarali biti jasno gde ostaju značajne razlike i gde je moguće otkriti područja za saradnju - naveo je Peskov.

POVEZANE VESTI

Subota 18.02.2017. 07:01
Ovo sam prvi put napisao pre 3 meseca : ======= NISTA Tramp ne odlucuje BEZ kongresa , senata ili Vrhovnog suda - NISTA !!! U velikoj su zabludi oni sto danas likuju i glorifikuju Trampa samo zato sto u njemu vide putina i misle da poseduje iste ili slicne karakteristike . Vole nasi ljudi (kao i rusi) ANARHIJU , "kriminalce - junake"(tipa Arkana) , javasluk , korupciju , likvidaciju politickih neistomisljenika , nepotizam .... i samo zato su odusevljeni izborom Trampa (misleci da je isti kao crveni KGB diktator) za predsednika Amerike (i naravno zato sto im je ruska gnjida to preporucila) . NISTA Tramp ne moze da uradi BEZ kongresa , senata ili Vrhovnog suda , a svi koji misle suprotno - jednostavno ne poznaju Ameriku i politicki su nepismeni . Nije Amerika rusija pa kad predsednik tj. putin nesto predlozi dumi - ni u snu se ne sme odbiti predlog (bili bi momentalno raspusteni)&(moglo bi ih se traziti po sancevima) !!! To je KRUCIJALNA razlika ove dve drzave tj. ta dva sistema . Amerika je drzava gde vlada PRAVO . To je razlika izmedju demokratije i diktature . U Americi odluke i predloge predsednika obavezno verifikuje kongres i senat tj. predlozi ili odluke predsednika podlezu "kongresmensko-senatskom skeneru" dok u rusiji predlog i odluke predsednika odlaze parlamentu na puko i toboz usvajanje tj. "aminovanje" forme radi - i tu je kraj price !!! Zato rusi i rusofili ne budite naivni i ne zivite u zabludi da ce u Americi proci VASI NAVODNI "Trampovi" javasluci ili samovolja !!! (ako KONGRES ili SENAT odluce da tenkovi i naoruzanje ide primeri radi u Poljsku ili u Ukrajinu duz cele ukrajinsko-ruske granice .... ili ako mu sud stopira uredbu ili dekret , Tramp ima DUZNOST da ispostuje tj. prinudjen je da sprovede odluku istog !!! ... rusofilcici : Odluka vecine . Kontrolni organ . Vrhovni sud . Demokratija . TACKA .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online