Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.09.2016.
04:00
Z. Ninković - Vesti A

Naučnici odglumili satanističko ubistvo

Mnogi svetski mediji su objavili snimak navodnog satanističkog obreda žrtvovanja koje se dogodilo u sklopu ženevskog CERN-a, kompleksa najvećeg svetskog centra za izučavanje čestica. Ritualno žrtvovana, odnosno izbodena žena nasred trga u CERN-u, snimljena je sa jedne od zgrada ovog naučnog instituta, a interesantno je da gotovo svi švajcarski državni mediji ćute o ovoj sceni nalik onima iz svetski poznatog romana "Anđeli i demoni" Dena Brauna!

pixabay.com
Statua boga Šivi

CERN je otvorio internu istragu o snimku ritualnog žrtvovanja, snimljenom na trgu u okviru ovog centra i objavljenom na internetu. Prema podacima koji se navode uz ovaj snimak, tvrdi se da se žrtvovanje dogodilo 10. avgusta 2016. godine uveče, ispred statue hindu boga Šive, i da je mesto žrtvovanja trg u sklopu kampusa naučnog kompleksa CERN u koji se može ući samo sa propusnicom. Video-snimak koji je pregledan na stotine hiljada puta napravljen je po mraku s jedne od zgrada Evropske organizacije za nuklearna istraživanja i na njemu se vidi kako nekoliko ljudi u crnim ogrtačima s kapuljačama u dvorištu ispred velikog spomenika boga Šive izvode okultni ritual. Nakon desetak sekundi jedna devojka skida ogrtač i leže, posle čega je čovek koji vodi ritual ubada nožem!

I Srbi među naučnicima

CERN je najveći svetski centar za izučavanje čestica i za fiziku. Naučnici iz velikog broja zemalja sveta, među kojima su i naučnici iz Srbije, sprovode najsloženija ispitivanja čestica uz pomoć moćnog protonskog akceleratora i bave se pronalaženjem dosad neotkrivenih čestica, poput takozvanog Higsovog bozona.

U saopštenju portparola CERN-a navodi se da "naučnici nekada dozvole sebi da preteraju s humorom". Inače, na najuticajnijim medijima i njihovim internet-portalima odmah su počeli da se pojavljuju prilozi koji umanjuju ovaj skandal, pripisujući ga "teorijama zavere". Ti mediji podvlače da je u pitanju "lažni ritual žrtvovanja" kojim teoretičari zavere žele da "dokažu" da je ovaj video-snimak otkrio "pravu prirodu doma čuvenog Velikog hadronskog sudarača", odnosno, da iza potrage za Božjom česticom stoje iluminati!

Sporni snimak napravljen je amaterskom kamerom ili telefonom sa prozora iznad trga. U momentu kad se čovek u crnoj pelerini savija i ubada ženu koja leži ispred njegovih nogu, "tajni snimatelj" u panici i velikom strahu prekida snimanje i beži.

- Ove scene su snimljene na našem prostoru, ali bez dozvole i našeg znanja - rekao je portparol CERN-a.

Na pitanje o sigurnosnoj proceduri ulaska u kampus, portparol je dodao da se identifikacione kartice proveravaju na svakom ulazu i izlazu, bez obzira na to da li je noć ili dan. Veliki stepen bezbednosti u najvećoj svetskoj laboratoriji za fiziku doveo je istražitelje do zaključka da je snimak napravio naučnik ili inženjer iz CERN-a, ali portparol nije imao dozvolu da komentariše ko bi mogla biti ta osoba. Ženevska policija je objavila i da niko iz CERN-a nije tražio od policije zvanično sprovođenje istrage.

Posle ovog skandala i neki švajcarski alternativni mediji, poput internet-portala Svi zraci i dim, iznose da postoje kritičari koji smatraju da je CERN skrivena satanistička institucija u koju je upumpano desetine milijardi novca poreskih obveznika iz Evrope i sveta, a čija istraživanja nisu donela nikakve rezultate koji bi mogli praktično da se primene na polju napretka tehnike, protiv gladi, radi očuvanja prirode ili mira u svetu. Istina je da CERN blisko sarađuje s industrijom novih i preciznijih mernih instrumenata i uređaja, ali od toga koristi imaju samo pojedinci koji ih skupo prodaju na svetskom tržištu. Portal piše i da je spomenik bogu Šivi, postavljen 18. juna 2004. godine u krugu CERN-a, donirala Indija.

- Statua je bila poklon CERN-u povodom saradnje s Indijom koja je počela 1960. godine. Postavlja se, međutim, pitanje šta traži spomenik indijskog boga u svetskom istraživačkom centru? Šiva je jedan od tri glavna božanstva hinduizma. Brahma je simbol stvaranja, Višna spasavanja, dok je Šiva simbol uništenja, a to uništavanje dobro ide sa imenom CERN - piše u jednom od komentara na ovom portalu.
Budući da telo žene nije nađeno, može se prihvatiti zaključak uticajnih medija da je u ovom "okultnom obredu" samo simulirano žrtvovanje, ali ostaje nejasno kome je i zašto ta predstava bila potrebna, a kome namenjena?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online