Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 14.04.2012.
19:29
telegraf.rs A
"Izloženi smo neviđenoj torturi, stipendija kasni, gladujemo, ne možemo da učimo, nazivaju nas stokom sa Balkana, a nas devojke kučkama sa istoka", kaže očajna studentkinja iz Srbije koja studira u Italiji.
Subota 14.04.2012.21:13
ovce su veoma korisne zivotinje sluze za sisanje , imaju dobro mleko i dobro meso , narocito ove autohtone rase sa balkanskih prostora , zato nemojte se ljutiti na vase eu-ropske prijatelje sto vas zele iskoristiti , BTW to je sve u saradnji sa beogradom odakle vam i kasni stipendija i pouka tako prolaze svi koji se prodaju za shaku zlatnika...
Subota 14.04.2012.23:57
taj ko vas je nagovorio na to i ubedio d ace vas stipendirati prvo treba da odgovara...vi ste mlad posten svet u jednom pokvarenom drustvu kakvo je nase prvo pa onda dosli u Italiju koja mi s enikad nije dopadala sto se tice gostoprimstva..Nije tacno d au EU vlada takva klima prema nasima...primera radi moja rodjaka je ovde u Austriji na umetnosti a druzi se sa nasima koji su na muzickoj akademiji...svi oni imaju suoer uslove mogucnost da legalno rade doduse za zakonskih 380 eur po mesecu i nikakva ponizenja ne trpe...cak stavise odlicno su se uklopili i idu na zurke izlaze u diskoteke i sve je ok...ja to dobro znam...hocu samo d akazem da je sve to oko stipendije prevara jer ovde mora
Nedelja 15.04.2012.00:03
da se ima novac...to mora da je jasno svima...i uopste je neshvatljivo da neko nesto pokusava bez para...Pri upisu nas student mora da prikaze 6,5 hiljada eura i dokaz da ima ko da ga finansira..zatim prijavljenu adresu u mestu studiranja i ako sve o ima nema problema...na zalost kad osete da nemas novac svi su uzdrzani...to nije samo kod studiranja...Vrlo je tesko iz Srbije da neko finansira sve to ali ima nasih...talenti se cene ne gleda se ko je odakle...Zao mi je ovih u Italiji najbolje da se vrate jer sve je to muka a covek ima granicu dokle moze da mu se dostojanstvo ugrozava...u svojoj zemlji borite se protiv lopova i laznih obecanja mora jdnom da svane u Srbiji...
Nedelja 15.04.2012.01:26
Ništa drugo i niste do stoka i kučke! Znam ja takve. Odu u inostranstvo i okrenu rodnoj zemlji leđa u roku od godinu dana, Potroše sve pare što im otadžbina da, a potom se predaju kojekakvim stranim obavještajnim službama i špijuniraju sopstveni narod i državu koja ih je isp.šala. Znaju to i ti kod kojih ste došli. Zato vas tako i tretiraju. Izdajnike niko ne voli.
Nedelja 15.04.2012.01:38
Sta su mislili, u EU ne znaju sta ce sa parama, pa da ih velikodusno daruju Srbiji i mladim Srbima. Po raznim izvestajima zadnjih godina, dalo bi se zakljuciti da su Italijani naj-nehumaniji u tretmanu crnaca (a i cigana). Mnoge su ubili. Nedavno su uveli porez, pa kad crnci (ili svi stranci, imigranti su bili cilj) salju pare kuci, naplacuju 3% na iznos, nigde to nema. Briga me za studente politickih nauka - hoce da mlate praznu slamu ceo zivot, i zive od budzeta. Sto nisu upisali nesto od koristi, npr inzenjering, pa pratili politiku onako kao hobi.
Nedelja 15.04.2012.08:26
Neka se vrate kući, i ovde postoje fakulteti. Što se pomaganja studenata tiče, ni naše niko ne pomaže. Načisto se zapustimo i pocepamo, dok iškolujemo decu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)