Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Nedelja 08.07.2012.
14:49 >> 14:53h
Blic A
Lider Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da rukovanje sa kosovskim premijerom Hašijem Tačijem na Kroacija samitu nema nikakav istorijski značaj, već da je to bilo pristojno rukovanje sa predstavnicima Albanaca sa Kosova.
Nedelja 08.07.2012.14:58
Tadicu, Moronu Pristojni. I koje Ste Odluke Doneli Vi Koi Ste Samo Sluge Nato-a? Koje Odluke???
Nedelja 08.07.2012.14:59
Rukovao si se sa teroristom,"covekom" koji je drzao pusku i ubijao nase policajce,vojsku,gradjane nase zemlje,trgovao je sa organima ubijenih i otetih ljudi. Samo u slucaju da si ti to isto radio Albancima,kao sto nisi ovo rukovanje bi imalo smisla,jer bi tada biste bili na istom nivou zlocinackom. Iskreno se nadam da sad zbog ovoga i zato sto nas opet pravis idiotima pricajuci kako to nema veze,a znamo i kakvo ste stanje zemlju doveli,da stranka koju ti budes predvodio ili bio u njoj nece preci ni cenzus. S kim se druzis,takav si!
Nedelja 08.07.2012.15:12
Mrznja ne vodi dobru. Bez pozdrava, razgovora i dogovora se nista postic nece. Izgleda da su dosli do sebe da se gradnja mosta niz rijeku nikad dovrsit ne moze.
Nedelja 08.07.2012.15:13
To je sto sam ja oduvek pricao,politicari su prave prostitutke.Kada je Makedonska vlada priznala Kosovo,kada su u Makedonskoj vladi usli siptarski teroristi...i mnogo druge gluposti,ja nisam vise isao na glasanje.Ne glasam vise za nikoga.Svi su isti !!! dok su u opiziciji uvek ista prica "necemo sa teroristima praviti vladu" i narod nasedne poveruje i glasa.Sve dok ne dodju na vlast...posle rade kako im zapad kaze.To je Zato sam uvek pricao,Makedonski narod je uvek bio protiv priznanja Kosova.Vi ste na to odgovarali "pa narod je birao tu vladu".A ja sam uvek rekao da je i kod vas isto,ma jos gore,jer to su vasi politicari koji "priznaju" Kosovo.Ovaj Tadic je bio prvi covek u Srbiji eeeeej !
Nedelja 08.07.2012.15:16
Bio pri covek u Srbiji,i sada ne samo sto se pozdravlja sa teroristom,nego jos izjavljuje "....premijerom Tacijem..." .Zar nije to priznanje??? to je dokaz da on zna mnogo vise nego sto obican Srpski narod treba da zna.Svi su isti! nikad vise ne idem da glasam,nikad.U Makedoniji ne vidim ni u poziciji ni u opoziciji neki zdravi politicar za koga bi glasao.Sve klovnova do klovnova! A kod vas onaj Nikolic je imao usta dok je bio u opiziciji...gde je sad? Svi su isti dok ne dodju na vlast.Pozdrav Srbiji i neka nam bog bude na pomoc,jer nam samo on ostao.
Nedelja 08.07.2012.18:04
„Ако смо ја и Бог на једној страни а цео свет на другој, Ми смо у огромној већини“. Фјодор Михајлович Достојевски .
Nedelja 08.07.2012.19:12
I cika Vlada, i cika Vlada. Sad ce Sirija i Iran, samo sta nisu, vidis koliko je Klintonova nervozna, a onda ces imati priliku da kazes politicarima sta mislis.Naravno onima koji ne uspu da uvate avion, pre nego se aerodromi zatvore.Jos malcice...
Nedelja 08.07.2012.15:26
Ništa čudno u postupku borisa tadića. Zločinac hašim tači nije borisu tadiću naneo nikakvu bol jer njegov niko nije stradao u zverstvima koje je organizovala i izvela ove zver, naravno pre svega mislim na žutu kući.. Kažu da je sam hašim bio dosta izdašan u podmićivanju Srbski pojedinaca, pre i to narko dolarima. Verujem da kako je boris tadić Srbiju porobijo a taku porobljenu sa svojim bezobrazno bogatim opljačkao, nikako se nije mogao gaditi na te zelene novčanice ma kako da su stečene.. Vreme će pokazati sve..
Nedelja 08.07.2012.15:37
@feralu tribune smrdljivi provokatoru iz smrdljive hrvatske sta je to objasnio ovaj vas unuk poznatog hrvatskog ustaskog koljaca jure francetica nas uopste ne zanima.I onom@juznjak-u da objasnim da je makedonski narod i te kako kriv za priznanje lazne drzave''kosova''.Pa ja nisam sreo jos nijednog makedonca kao ni tzv.crnogorca koji osudjuje svoju vlast za to.Nego kazu:Moralo se.A kod Srba velika vecina kao nije smatrala Tadica za svog predsednika nego ga je uvek pljuvala i osudjivala sto kod vas makedonaca nisam primetio isto kao i kod crnogoraca.Samo da kazem da ono sto kaze smrdljiv tadic me uopste ne zanima jer dobro znam sta nam taj ujo misli.
Nedelja 08.07.2012.15:47
Ako nakon ovog podmuklog poteza tadica istom momentalno ne ukinu sve one privilegije(vozac,kancelarija,obezbedjenje i sve ostalo sto mu pripada kao bivsem predsedniku)onda su i ovi novi pokazali da su isti.Jer tadic je bio obavezan kao bivsi predsednik da i dalje cuva ugled Srbije.Umesto toga on je pljunuo na sve nas.
Nedelja 08.07.2012.16:07
mislim da svi znaju kako se postupa sa izdajnicima domovine,po kratkom postupku. gde su sad politicari ? niko se ne javlja,sramota !!!
Nedelja 08.07.2012.17:16
zuta braco, nema izgovora za ovo sto je Tadic uradio, nismo vam mi ostali zbog toga krivi... menjajte ga, ma uhapsite ga.
Nedelja 08.07.2012.17:43
Tadicu! pozdravio si se iz pristojnosti sa teroristom koji je vadio organe Srbima,siptari koji su silovali i ubijali sve sto nije siptarsko...Tadicu pogledaj video gde siptar pokazuje mesto gde su silovali maloletnu Srbijanku,i ne samo sto su je silovali isekli joj i usi.Lepa ti ta tvoja pristojnost.Vi ste bre politicari "ljudi" bez duse,bez srca,bez srama...Ma breee jedan obican domacinski aparat za kafu ima vise osecaje i dusu od vas politicara.
Nedelja 08.07.2012.18:58
Za ovu sramotu mu treba odmah ukinuti sve prinadleznosti sto mu sleduju kao bivsem predsedniku tj.obezbedjenje,vozaca,kancelariju i sve drugo jer je ovim osramotio i Srbiju i srpski narod kojeg je taj isti sa kojim se rukovao vadio organe jos zivim ljudima.Ali posto znamo da se to nece desiti onda je jasno kakva ce biti i nova vlast.Iako nije daleko od pameti da je ovim sta je napravio tadic dokazao sasvim dovoljno amerikancima koliko mrzi srpski narod da ce oni uciniti sve moguce sa svojim pritiscima i ucenama(hag npr.za palmu)da ga postave za premijera.
Nedelja 08.07.2012.23:40
Iz pristojnosti ? Pa šta će ti taj široki osmeh onda ? Kome to prosipaš jado jadni ?
Utorak 24.07.2012.08:59
OVIM U SVAKOM POGLEDU PONIZAVAJUCE SRAMNIM GESTOM BORIS TADIC JE POKAZAO DA SU MU STRANE I NAJOSNOVNIJE FORME PONASANJA, ODNOSNO UKAZIVANJA POSTOVANJA. NAZALOST JOS JEDNA U NIZU NEPREKIDNIH SRAMOTA SRBIMA I SRBIJI. ŽIVOJIN DACIĆ

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)