Utorak 11. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Subota 15.02.2014.
14:19
Vesti A
Države pravne naslednice SFRJ, a posebno Republika Srbija, moraju da ulože oštar diplomatski protest Vatikanu zbog namere da kardinala Alojzija Stepinca proglasi svecem - i to po cenu prekida diplomatskih odnosa, smatra Alen Budaj, saradnik jerusalimskog Centra "Simon Vizental".
Subota 15.02.2014.14:24
A ko da ulozi protest,Vucic izdajnik,Dacic djon obraz,i Toma neskolovani koji kada je zaseo na lazima na mesto predsednika,kao sto je i sam rekao,njegov san je zavrsen za sve ostalo bas ga briga.
Subota 15.02.2014.14:55
Zalimo se izraelskoj ambasadi ko pickice pa nam "saradnik" govori sta da radimo. Ponos nije samo odlika mocnih.
Subota 15.02.2014.14:55
Логично је да лажна црква има лажне свеце, коме протести?
Subota 15.02.2014.15:27
englezii...ovde se psiha ne leci,postoje ustanove zatvorenog tipa za takve nevaspitane djilkose,izvinjavam se psihijatrijske slucajeve.A tvoga Vucica vodi kuci,posto ne verujem da ce i jedna sa takvim psihicem izdrzati.Ovde kritikujem ovu vlast a i svaku ranije i ubuduce sve dok ne dodju neki novi srbi koji ce voditi drzavu kako treba,politika Vucica je daleko od onoga sto je pricao pre izbora.Kada on sada obecava da ce narod osetiti boljitak sledece godine samo da dobije mandat,to je strasno.Vucic,Tadic,Djilas,Dacic...svi su isti,na istom sablonu funkcionisu,lopovluku.Zar neko mora da bude,,zuti,,ako kaze nesto protiv Vucica.
Subota 15.02.2014.15:36
Ove nedjelje se radilo iz istorije "Aprilski rat" i djeci sam donosio slike iz Jasenovca, Gradiške i Jastrebarskog, plus priču o starom Vukašinu i slike Stepinca na pokatoličavanju Srba s vrhuškom NDH. Sve sam im to kopirao. Odvojio sam dva časa po 15 minuta, ali pomenuo i Holokaust i ko je sve finansirao Hitlera, i da ne padaju na priče antisemitske zbog Rokfelera, pomenuo vezu Vatikana i NDH, zločine hrvatske vojske u Makdeburgu u Tridesetogodišnjem ratu nad protestantima kao identični onima u NDH kasnije. Ništa nisam širio sem istine, i rekao im da moraju da znaju zbog sebe gdje nam je narod pravoslavni najviše stradao i od koga u Drugom svjetskom ratu, jer se zločini mogu ponoviti.
Subota 15.02.2014.15:39
Nije potrebno uključenje države, niti programa školskih koji služe robotizaciji. Potrebna je samo svijest nastavnika i profesora, kreativnost i improvizacija, volja i želja. Ne biste vjerovali koliko se može. Moramo biti odgovorni prema našim stradalima i nikad ih zaboraviti. NIKAD VIŠE GENOCID NAD SRBIMA! Elektronska dokumenta i svjedočanstva genocida od NDH - danas: http://www.krajinaforce.com/dokumenti/doc_drugi_sv_rat.html http://www.krajinaforce.com/dokumenti/doc_svjedocenja.html
Subota 15.02.2014.18:52
Tako se to radi, a metrijal je došao i do nižih razreda. Savjest mi je čista. Mržnju ne širim, jer ni jednom nisam djecu skretao u nekoj mržnji prema Hrvatima, samo neke stvari mora se znaju - gdje smo i od koga najviše stradali, a na žalost NDH nije bila u Bangladeš nego tu preko puta, tako da neka se "braća" ne ljute što NDH ima veze sa Hrvatskom današnjom. Kao što treba da se znaju detalji o Aušvicu, tako mora i o Jasenovcu i našim žrtvama. Boli me dupe kako ostale kolege rade, ali ja ću uvijek raditi onako kakva prosveta treba da bude - davanje više znanja nego u bijednim užbenicima (programiranim namjerno) i širenja svijesti da znaju u kakvom svijetu žive. Rekao sam im i za današnje
Subota 15.02.2014.18:57
globaliste jer vidim zanju za GMO.... Donio sam im i kopirani materijal ko je sve finansirao Hitlera, o firmi Solingen koja je prozvodila "srbosjeke"... Hvala Bogu ne živimo više u vrijeme "bratsva i jedinstva" pa da se ćuti o našim žrtvama, a udbaša se današnjih ne bojim. Moraju ili jezik da mi kidaju, ili da mi zabrane rad, ili da me ubiju inkvizitori. Drugačije se "jeretik" ne smiruje. Samo širim svijest i znanje. Kada sa Osmima budem radio Berlinski kongres, reći ću im da je laž što smo učili o "doseljavanju Slovena", kao što sam im juče ispričao dodatke iz albanske istorije što nema u knjizi - kad su i odakle došli ovdje. Od učenika neću ništa da krijem, a klincima u Šestim već donosim
Subota 15.02.2014.19:01
zanimljivosti iz starogrčke kulture koje nemaju u knjigama da znaju ne za ocjenu, već kao zanimljivost za sebe. I odlično pamte i kapiraju, dok ih Ministarstvo podcjenjuje bijednim udžbenicima koji se ne razlikuju Šesti od Devetih, što je sramota - prave tako debilne generacije. Neću ništa da krijem od učenika. Hoću da ih spremim na pragu Srednje škole da znaju kakav je svijet. Rekao sam im i da su ovi udžbenici namjerno ovako bijedni i izgledaju kao časopis, i da im time ne žele ništa dobro, pa zato nemaju ni jedne jedine slike iz Jasenovca.
Subota 15.02.2014.16:00
Ako ne kazu istinu o fasisti normalno je ocekivat prekid svih odnosa sa vatikanom.
Subota 15.02.2014.18:14
NENO...bolesniku paceni,mami i seki se tako obracaj ili idi vidi zena gde ti se kara sada debilu dok seres mamu ti jebem bolesnu.Jebale te Dveri DSS,i svi debili.Nisam ni za jednoga,a za sve sam koji rade dobro za drzavu kretenu,moze afrikanac da vodi srbiju ali da nam bolje bude,zabole me za stranke,ali vidim da isto i Vucic gresi.A to sto si NENO,ako si bolesnik maloumni nemoj da vredjas jebem ti sve izopaceno,P.S zenu ti vec neko drugi...
Subota 15.02.2014.19:18
I ko opet protestuje zbog ponovnog mahanja vatikanskim srbosjecima? Jevreji, naravno. Beograd je prezauzet organizacijom koncerata glazbenika iz NDH.
Subota 15.02.2014.19:33
Pogledaj ovdje koja su sve imena na slobodi - sve sami mučitelji i ubice Srba u Hrvatskoj 90-ih, a ovaj Mijo Jolić ima pogledaj koje bogatstvo: http://www.hrvatskaapartmani.hr/apartmani-jolic-otok-vir.aspx Evo ga sa ostalima iz Merčepove grupe pomenut ovdje: http://www.krajinaforce.com/dokumenti/pakracka_poljana.html
Subota 15.02.2014.23:48
Da i onda jednoj povratnickoj porodici kojoj su iz kuce sve pokrali, jedna zena pokloni krevet(svaka joj cast) pisu po novinama kako su oni( hrvati) darezljivi itd.
Subota 15.02.2014.23:41
Po komentarima "dadada" se vidi da ustase redovno prate nase sajtove i da im je veoma stalo sta Srbi misle o njihovim zlocinima i zlocincima. Po sadrzaju i tonu njihovih komentara nema sumnje da je rec o organizovanom pracenju i komentarisanju vesti koje se od njihovog interesa. I odgovor na njegovu tezu da su komunisti krivi sto je njihova "nevina" Hrvatska prikazana kao zlocinacka. To moze da izjavi samo neko ko nema pojma o istoriji ili zna sta se desavalo pa zeli da prikrije cinjenice. Postoji veliki broj dokaza o saradnji ustasa i komunista pre drugog svetskog rata, tokom rata kao i posle rata. Sta je Mosa Pijade dogovarao sa Budakom? Zasto nije ranije slobodjen Jasenovac? Itd. Itd.
Subota 15.02.2014.23:53
Nikada nije ni oslobodjen, ni pokusan da bude oslobodjen.Cetnike su ti partizani streljali a ustasama dijelili boracke penzije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)