Utorak 28. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
40
Subota 22.02.2014.
17:24 >> 22:07h
Beta A
Poslanici ukrajinskog parlamenta glasali su danas za smenu predsednika Viktora Janukoviča i za održavanje prevremenih predsedničkih izbora 25. maja, javio je BBC.
Subota 22.02.2014.17:39
Da je Julija bila u Gvantamu bila bi Al Julija. ali ovako ona je Sveta Julija, Jos jedna u nizu otporasica koja je u redu na blagajni zapada a ciste savesti deli narod na istoku.
Subota 22.02.2014.18:11
Mirno jagnje dve ovce sisa ,bravo za Rusiju bravo za Putina kako je ni luk jeo ni luk mirisao zapad i Ameriku nasamario i bez borbe dobio bitku i sada će im ostaviti teroriste gladan Kijev i sirotinju koja će se hraniti na kazan ali bez gasa i nafte jer će Rusija sada dobiti svoju teritoriju istočnu ukrainu svoje pravoskavce i svoj narod i svoj Krim,,a ovi što ih zapad nasamari neka jedu ovu sirovinu Kličkova ,kad mu sad Rusija zatvori ventilre ukine finansije i uvede embargo na njihovu robu koju će prodavati na buvljoj zapadnoj pijaci po niskim cenam ,videće teroristi i tvorci demokratije kako će bez rusije nafte i gasa ,Evropa nemože ni sebi pomoći a kamo li njima,,bravo za Rusiju i Putin
Subota 22.02.2014.19:03
Tražim @Zeljo komentar, nema ga nešto da nam da analizu dogadjaja i strategiju koja će dovesti do velikog carstva ! Da ne luta šumama sa Janukovićem pod ruku objašnjavajući da je ovo što se desilo inače jako dobro za Ukrajinu, a naročito za Rusiju !
Subota 22.02.2014.19:28
Haha uh nasmeja me, da to je ta stragegija velikog carstva, idi begaj u pravu su oni sto kazu tesko onom koga rusi brane a kinezi hrane, a zapadnjaci su najveci pljackasi sveta zato su i bogati. samo use i u svoje kljuse.da sad napadnemo do oslobodimo kosovo nato bi nas bombardovao i rusi bi opet preko nasih ledja uzeli milijarde. gledajmo samo nas interes i trgujmo sa svima gde imamo koristi.
Subota 22.02.2014.19:46
Bratski pogledaj ovaj spot.. ne moraš da slušaš ako ne voliš taj stil, ali obrati pažnju na sekvencu na 0:39 i biće mnogo toga jasnije... http://www.youtube.com/watch?v=ZLVSoM_jayM
Subota 22.02.2014.19:56
Kako da ne volim Bratski...? slušao sam već i mogao bi 100 puta za redom ! Vidim i ja šta se sprema, nema druge, naoružaj se do zuba i ne vjeruj nikome !! Živ mi i veseo bio ! Rodjeni smo i umiremo kao ratnici, jer bolje živjeti 5 dana ko lav, nego 8 ko ovca !
Subota 22.02.2014.20:20
Komentar je dan rode, na mestu gde is trazio. Nema potrebe da silujes stvarnost trazeci opravdanje za svoju nesigurnost. Radje pricekaj, pa cu da ti se izvinem ako sam bio u krivu. Ako razmisljas i sagledavas situaciju, a ne guras svoj ego i emocije kao vecina Srba, bit ce ti jasan komentar. Uvazavam i skepticizam inace ustaljen u Srba, dok piju kafu i komentarisu da je lose, ne verujuci onima koji nesta rade da se stvar promeni. Jos su bolji oni koji rade napolju u inostranstvu, pa ih nekako svrbi pomisao da bi mogla da se menja priroda stvari. I ostavi se Janukovica, on je ono sta i nasi jajare ovde. Da bi sada preziveo mora da vuce Ruse. Odradio je posao, sta je trebalo
Subota 22.02.2014.20:24
Verovatno ti bolje razumes situaciju, nego Putin i ruski mediji. Oni su i dalje naivni, iako su prosli najgore od svih u tranziciji uz svu bagru belosvetsku, da budu ovde gde jesu danas. Za razliku od nas inteligentnih i cinicnih, sarkasticnih Srba.
Subota 22.02.2014.20:45
Pa nekako taj Jevrej ili ti Zidov kako kazes, vrati Rusiju uz pomoc agenata na svetski tron. Car on nije, ali ce cara mozda da postavi.Mozda ce car i da bude patuljast, ali to nije razlog da imas predrasude prema coveku. Mnogi mudri ljudi, ukljucujuci i Srbe mu odavaju pocast, kao i njegovoj okolini. Mozda treba da izaberes Navaljnija, beli monarhisti, ga glasaju. Inace Jevreji i Vatikan su dva sveta, cionisti i Vatikan su braca po oruzju, a cionisti nikako ne predstavljaju Jevreje. Jevreji su meta koju skupljaju na jedno mesto, da bi je kao kolateralnu stetu unistili odjednom kad dignu 400 miliona Arapa uokolo. Moras da naucis da filtriras dokumente sa interneta.
Subota 22.02.2014.20:31
Samo opušteno druže !! Iako sam u inostranstvu, uvijek sam bio uz moj narod i to kada je grmilo ! A za Janukovića i sve ostale me zabole, kao što je i njega bolelo dok smo mi krvarili ! Volio bih da ne treba da mi se izvinjavaš, da budeš u pravu i da se carstvo i ostvari ! Ali postoji uvijek jedan veliki ALI...Nadam se da ti radiš na nečemu da se nešto promijeni, pošto mene prozivaš, eto ostaje da se nadam....Budi pozdravljen i javi mi kada se to dogodi o čemu pričaš !
Subota 22.02.2014.20:52
Vlado, ostavi ego i emocije. Ovo sta rece nije istina. Ukrajinci ne postoje, vec Malorusi i Poljaci, (ako izostavis Rusine u Slovackoj, koji predjose u tzv Ukrajinu 1945.) NEtimski individualizam bez strategije je unistavao Srbe vekovima.Ako vec boravis u inostranstvu, onda se uci disciplini timske igre, jer jedino tako mozemo da pobedimo.
Subota 22.02.2014.21:23
Može ovo, rode, i da se tumači kao strateški potez Rusije, pošto se sad vidi zašto nisu intervenisali ranije - očigledno da nemaju ZA KOGA to da urade... Nešto slično kao i sa Srbijom... ? Možda stvarno hoće čistu situaciju pa da pripoje ono što im pripada... Al' to ne menja činjenicu da im je nato na vratima kuće.. Bojim se samo da oni PONOVO nemaju strategiju odbrane u kojoj planiraju da će da pogine jedno 10-15 miliona Rusa za slobodu ? jebo takvu strategiju, ruku na srce... I još nešto - Putin je podigao Rusiju na tron koji joj s pravom pripada, ali je pretvorio u surovo kapitalističko društvo... da se ne lažemo...
Subota 22.02.2014.21:52
Ne bih se slozio rode, ali pravo na svoj stav imas. Mislim da Rusi naucise skolu. Takodje oligarhija koja je prisutna, postavljena je pre, ali necemo da stvaramo kult licnosti, i on je zamenjiv na putu. Strategija Rusije je carstvo uvek bila, kad beli Rus ili Srbin to shvati, onda ce i da bolje zivi. Sitnicarenja ostaju za male neutralne sa sitnom kombinacijom, za kojih u novom svetu kako izgleda i izgledalo je uvek, mesta nema. A da li je tako videcemo. I ne lazemo se...nema potrebe za manipulacijom stvarima i okolinom. Objasnjavati ovde nema smisla, posto ocito neko mora da igra ulogu arbitera medju Srbima. Srbima treba dati svaki pogled, da bi kao jaki individualci stvorili svoj.
Subota 22.02.2014.21:59
Koji beli srbin? Nece to takvi vise da postoje uskoro, bice nova zemlba koja ce da se zoce ciganija.izdajnici na vlasti, su potpisali readmisiju sa eu, i hiljade roma i ostalog sljama dolazi u srbiju da promeni demografsku sliku.soros to finansira.nato opkolio rusiju,a ti i dalje o nekakvom carstvu? Bespotrebno je s tobom rapravljati, i viwe necu, nemoj ni ti molim te xa me davis sa tvojim glupostima, pisi nekom, drugom, to ja necu vise da citam.nebuloze.
Subota 22.02.2014.22:13
Nije sporno ništa... Brine me samo, pošteno govoreći, što UOPŠTE NE VIDIM strategiju Putina i Rusije... Nama neće da pomogne - navodno - pošto niko zvanično nije zatražio pomoć ? Ok... Nije ni amerima niko tražio da dođu - pa su tu, okupirali nas ? Ukrajinu, gde žive i pravoslavni Sloveni neće da čuva, za muslimansku Siriju je podizao ratnu mornaricu ? Ameri i eu, sa druge strane, gaze sve redom... I to uvek istom providnom taktikom... Msm - ne razumem... p.s. - nema zle krvi, nadam se, rode moj... samo neslaganje u mišljenju
Subota 22.02.2014.22:24
Ne razume nas vise situaciju, vec samo nagadja na osnovu informacija koje ima. Situaciju znaju agenti i Brzezinjski. Videcemo. EU i US imaju kapacitet da rade tako sta, posto im nista vise ne preostaje. Rusija ima vise aduta od njih. Radikalaizacija situacije ide Rusima na korist, ako ce znati da je iskoriste, prvo civilno, onda vojno. Rat trebaju na zapadu, jer tako stvaraju granicu i uzimaju ono sta normalno nebi mogli. Ne zaboravi da slogan Ukrajina iznad svega-Deutchland uber ales, nije slucajan, a narod zna sta to znaci. Onaj deo koji treba da zna. Janukovic je jajara kao i ovi nasi prolazan. Kasnije uvek shvatas zasto Rusi daju na crtu odredjenog da zastiti njihov interes.
Subota 22.02.2014.20:49
Moze svako da pomogne. Na svoj nacin. Lepo rekose Dverjani, svaki dobar radnik, seljak, doktor ili ekonomista koji moze da pomogne Srbiji i treba da bude guran od strane naroda, da bi samom narodu pomogao. Sam ces da vidis kad ce stvari poceti da se menjaju. Nadam se da ces onda verovati i da ces se prikljuciti. Ziv bio.
Subota 22.02.2014.20:57
Pa to pricas godinama i sta se promenilo? Nista se nije promenilo.ustvari jeste .nato je opkolio rusiju.ona nema nikakvu moc da zaustavi ratove.pusti zeljo to, od izdaje izdaje flekavog nitkova gorbacova i rapsada sssr-a..rusija je sporedna sila posle eu i nato, nazalost.
Subota 22.02.2014.21:58
Ja sam obican covek, ali ono sta mozes da vidis potvrdjuje ono sta pisem. Nije lako stvoriti nesta, sa velikim obozavaocima na zapadu. A ti ne slusaj mene, kao sta ja ne slusam tebe, nego radi svoje. Samo te molim da ne menjas stav kako vetar duva, vec da se dicis stalnim stavom i karakterom, kao ti tvoji preci koje stalno pominjes. Takodje da ne padas u depresiju i sarkazam. Za tako sta treba da nadjes informacije u koje cvrsto verujes. Ziveti samo od novinskih clanaka koji samo prenose vesti agencija ne valja.
Nedelja 23.02.2014.13:00
Pa i ja vise cenim Ruse od Srba, jer za razliku od Srba, Rusi gledaju sebe i cuvaju svoje... Al da ih volim vise od Srba, to je nemoguce, jednostavno ne bi bilo normalno... Cak su mi se i zgadili u poslednje vreme... Jedan prijatelj je bio u Sociju na gradjevini, i rekao je: "koliko Rusa ima vise od Srba, toliko su veca govna od nas... mi smo klasicna pravoslavna govna"... Iskreno slazem se sa njegovom konstatacijom...
Subota 22.02.2014.20:54
Plasim se da Englezi i ovde odnose pobedu. Dragi Srbi, ko god od vas i sriče engleski, svratite kad imate vremena na fejsbuk stranu 'Great War 100', najposeceniju stranicu posvecenu Prvom svetskom ratu gde Englezi gotovo svakodnevno prosipaju svoje poganstine po Srbima. Ostavite po koji komentar i vi, sevap je, jer sam zatekao komentatore iz belog sveta kako se po tom pitanju suprostavljaju Englezima koji laju gotovo uniformisano a Srba nigde. Pozdrav i ne zamerite.
Subota 22.02.2014.21:19
Sokole, činiš voliko, :o) meni je žao al' nemam fejsbuk nalog... niti ću ga imati... ja ću engleze sa zadovoljstvom tamaniti uživo ako se ukaže prilika, kojekude... al' tebi svaka čast... jedino ti "zameram" što im se izvinjavaš za to što im stavljaš do znanja... !
Nedelja 23.02.2014.02:12
Aferim Tanase! Izvinjavam se svima vama na nedostojnom pozivaču a Englezima ce se vec neko izviniti sto ih Itler nije sravnio sa zemljom.
Subota 22.02.2014.22:29
Ako tako antisrpska i prozapadna tzv agencija za proizvodnu lazi = Beta kaze onda joj ja verujem koliko i kurvi kad cmizdri
Subota 22.02.2014.22:45
Usro gaće ko i rus , rusa talibani iz Afganistana isterali i tamo je usro gaće...Živela Amerika ,ajmo svi ŽIVELLLLLLLLLLLAAAAAA svi NATOOOOOOOOOO
Nedelja 23.02.2014.07:58
Sve je kostalo 10 milijardi samo, investicija u haos i razaranje, radi se ipak o kreditu koji ce do centa sa kamataom Ukrajinci da vracaju, najbolja investicija Rotsilda i Co. ranije u svetske ratove, a danas u "demokratske promene".....mrtve heroje oplakace Julija...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)