Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 31.05.2014.
06:30
Ž. Marković - Vesti A
Više od 3.000 tona pomoći stiglo je prethodnih dana iz inostranstva u BiH, a došlo bi i više da strani donatori i naša dijaspora imaju više poverenja u nadležne institucije. Naime, prema saznanjima "Vesti" veliki broj onih koji su skupili kako novčanu pomoć tako i onu u hrani i drugim robama, odbija da je šalje u BiH zvaničnim kanalima, putem institucija, već to radi lično ili preko donatorskih organizacija.
Subota 31.05.2014.07:32
u rep.srpskoj snimci mob.tel.se sire kako opstinari istovaraju robu pandurima koi uopste nisu ugrozeni.popovi isto tako dijele onim koi imaju itd.cisti kriminal i bezobrazluk. drugi vjerenici koi pomazu srpskom narodu u mjesto zahvale budu vrijedjani od poedinaca scime prave jos vecu ugrozenost svome narodu nego sto vec imaju.jadan onaj sto je osto bez icega.
Subota 31.05.2014.07:42
Ђаволија посла са стране оних што деле а и са стране новинара!
Subota 31.05.2014.09:18
Sam covek nije procitao i sta jos nece procitat o poplavama koje su zadesile prostore ex Yugoslavije. Od leseva koje plutaju Savom, preko mina koje prete Srbiji, mesnih narezaka, odbijanja humanitarne pomoci, proterivanja iz hotela, smestaju kao za stoku, trosenja humanitarne pomoci (novca), u BIH, u Srbiji, rasprodaja humanitarne pomoci na pijacama, ljudi nemaju gde, nemoze covek svakakvih gluposti ni da se seti. Na graju ispadne tresla se gora rodio se mis. Novine kao da su zeljne senzacije, ili gledaju da naude vlasti, pa kad se necega dohvate teraju do besvesti. Kazu da kod nas postoji cenzura. Kakva jadna cenzura kad nijedna napisana rec nije proverena.
Subota 31.05.2014.11:29
Smenjivanje odgovornih načelnika i štabova za svoj nerad a i sabotažu u R. Srpskoj je naišao na oštru osudu opozicionih stranki. Tek nalog vlade da se roba usmjerava iz jednog centra, radi kontrole raspodijele prema potrebama, je pojačao galamu, ali kad je saopšteno da se sav novčani prilog skuplja na jedan račun radi kontrole i raspodjele e onda je nastala eksplozija iz svih oružja. O opravdanosti ovog poteza je i rezultat trošenja i pomoći 2004, kao i do sadašnjih uvida sa terena. Bijeljinski gradonačelnik šetao je i vodio ekipu snimatelja radi snimanja, umjesto da okupi i koordinira rad svih službi. Dobrovoljci su radili 24 h bez prekida bez hrane i vode, a neki seljani brali krastavce.
Subota 31.05.2014.12:52
To ti ime dobro stoji zbunjeni mislim da nas ima jos mnogo takvih.Smenjivanje nacelnika opstina za svoj nerad je ostro osudila opozicija cisto reda radi jer se i ona mora da cuje.Dali vam je poznato da ce ta opozicija u oktobru da bude vlast oni ce neke iz vlasti da zadrze na vlasti,a ostatak ide u opoziciju.To znaci da ce opozicija da smijeni vlast tu se zavrsava sva prica
Subota 31.05.2014.12:30
Ovo je jedini ispravan nacin da se pomogne ugrozenima kao sto je uradila porodica Jovanovic.Nazalost mnogi nisu u stanju da pomazu na takav nacin pa da bi olaksali dusu idu na te punktove gdje se skuplja pomoc.Medjutim mnogi su skepticni da ta pomoc ide u prave ruke tako da ima i onih koji krce svoje podrume i ormane.Ima i onih koji ne donose ni iz podruma nego dosli su da komentarisu pa cak i da se slikaju pored nekog kamiona ili na punktu.Mozda ce ipak one stvari iz podruma i ormana stici onima ugrozenim,a ne ona koju sam ja kupio u Sparu i Hoferu to je roba koja se moze prodati tako da je manja vjerovatnoca da ce stici ugrozenima.Zato nemojte osudjivati ni one sto krce ormane i podrume,mo
Subota 31.05.2014.12:36
mozda bas te stvari dobiju ugrozeni,drugo je pitanje dali im te stvari trebaju.Zato mi koji smo kupovali vodu mlijeko konzerve pelene stvari za licnu higijenu prasak netrebamo da se hvalimo.Upravo te nase stvari ce dobro doci bas onima sto nisu ugrozeni ovim poplavama.
Subota 31.05.2014.13:30
Svinja ne moze da postane covjek.ali covjek moze da postane svinja.kad bi ostalo na tome-kao svinja-opet bi dobro bilo.ali to su one hiene sto otimaju od onih sto su sa mukom stekli,ili zbog muke od drugih dobili da prezive, a prokleti guraju sebi usta vise nego sto mogu progutat.prijatno im bilo.
Nedelja 01.06.2014.21:11
Sječa li se ko bundi po buticima u Kninu 91.g. iz humanitarne pomoći.Vidje li ko šlepere Pilipsovih televizora u Banjaluci za vreme "oluje" na kojima je pisalo hrana!?.Sječate li se koji su monstrumi bili u Crvenim krstovima RSK i RS od91-95.? A koje je pare Srbija i Crna gora uzela na račun izbjeglica a da nisu ljudima dali ni nokat!?Što je neko drugo mogao očekivati nego krađu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)