Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 09.10.2014.
08:25
O. Ikodinović - Vesti A
Rusija ne doprinosi ispunjenju sporazuma Minska (oko Ukrajine) da bi se oslobodila antiruskih sankcija, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
Četvrtak 09.10.2014.09:09
Украинских солдат отдаем матерям, а поляков — убиваем, — разведчик «Оплота» (видео-включение).УКРАИНСКЕ ВОЈНИКЕ ЗАРОБЊЕНИКЕ ВРАЋАМО ЊИНИМ ПОРОДИЦАМА ЖИВЕ И ЗДРАВЕ,ПОЉСКЕ ПСЕ РАТА УБИЈАМО, ИЗЈАВА ОФИЦИРА ВОЈСКЕ ДНР,КАТОЛИЧКЕ НАЦИСТЕ НЕ ПУШТАЈТЕ ЖИВЕ БРАЋО,
Četvrtak 09.10.2014.10:27
Zapad je gnevan samo zato što im nije pošlo za rukom da uvuku Rusiju u zločin...to je više nego očigledno. Putin ih je nadmudrio i napravio Referendum na Krimu, tako da su Ameri ostali bez glavnog cilja, a to je bio program u koji je samo do tada bilo uloženo više milijardi dolara od strane SAD!!!
Četvrtak 09.10.2014.10:38
Uvek ce da se nadje junak da opravda zlocin, uvek ce da se nadju ljudi koji ce da opravdaju secesionizam. Odvajanje Krima od Ukrajine, kao i pokusaj jos nekih delova staviti pod sapu Rusije nije nista drugo no teroristicki akt. Svako ko pravi razliku izmedju Krima i Kosova je notarna Budala. Gradjanski rat, ili bratoubilacki rat je samo dokaz da jos uvek i u civilizovanom drustvu ima divljaka. Krim je odrzao referendum. Jeste, ali kakav? Odrzani su i izbori u ukrajini. Jesu, ali kakvi? Pokusaj nasilnog otcepljenja jednog dela teritorije, ma gde to bilo je nista drugo do teroristicki akt. Ukrajina je branila svoje teritorije, DR Kostunica je dao Kosovo na tacni, bez borbe.
Četvrtak 09.10.2014.12:26
Au, koje drustvance maloumnika i dezurnih budala, kojima je sve jedo sta se desava, vazno je da se nesto desava i da im je veliki brat izaso u novine da drzi predavanje, o miru u ruke mu krvave do lakata, jos od ratova na prostorima SFRJ. Lepo drustvi i trazi drustvo sebi, zato mi je drago da ste istomisljenici sa ovim bednicima koje je ceo svet izolirao. Ostala je samo Srbija da im pruza ruku prijateljstva i to je pitanje dokad, ostalo je da im vratimo sto su oslobodili Beograd i uzgred silovali sve sto su stigli, a dotukli svakog ko im se nije dopao. Stigli su prvi i na Kosovo, ali su prvi i pobegli ko popisani. Zato ih treba paziti i maziti.
Četvrtak 09.10.2014.13:35
"sa ovim bednicima koje je ceo svet izolirao. Ostala je samo Srbija da im pruza ruku prijateljstva i to je pitanje dokad, ostalo je da im vratimo sto su oslobodili Beograd i uzgred silovali sve sto su stigli, a dotukli svakog ko im se nije dopao. Stigli su prvi i na Kosovo, ali su prvi i pobegli ko popisani" SVINJSKA BALEGO,RAZVUCI SE PO NJIVI DA NAM ŽITO BOLJE RODI !
Četvrtak 09.10.2014.13:58
Kao i obicno kraj je dostojan tebi i tvojoj bednoj inteligenciji. Ja kazem ono zasta imam dokaza, ne lupetam koje kakve svinjarije koje nemaju veze sa zivotom, a kamo li sa stvarnoscu. Procitaj malo sta se dogadjalo u Beogradu za vreme oslobodjenja. Teletabisu pa Vise su stete naneli Beogradu saveznici, nego Nemci za svo vreme. Vise nasilja i terora svake vrste je bilo od pijanih razlaukanih rusa, nego od Nemaca.. Vase je sve sto znate da nekom spiskate familiju ili da se mazete fekalijama. To je vas stil koji vam je podarila maloumnost.
Četvrtak 09.10.2014.16:01
Tako je majstore. Znaci Otcepljenje Slovenije pa Kurbatije pa bosne makedonije je sve bio teroristicki akt. U tome se slazemo. Prvo nasilnim putem u vidu rata sa ostatkom zemlje a onda politicka i vojna podrska sa zapada pa onda nazovi drzavnim aktima. Sve je to bio sponzorisan terorizam od strane zapada. Krim je druga prica jer je nekada bio sastavni deo Rusije.
Četvrtak 09.10.2014.13:35
Zapad je militantna organizacija pod maskom demokratije i postovanja ljudskih prava. Taj isti zpad je stvorio muslimanski i politicki fundamentalizam, neofasizam sa ciljem dominacije u celom svetu radi svog sebicnog imperijalizma i odrzavanjem u zivotu kapitalistickog egoizma !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)