Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 11.09.2016.
09:41
Vestionline, Blic A
Iako mnoge EU birokrate odbijaju da direktno kažu da je pruiznanje Kosova za ulazak Srbije u EU uslov, kao i distanciranje od Rusije, iz svake njihove uvijene izjave postaje jasnije da Srbija mora da se odrekne identiteta da bi ušla na brod koji tone. Tako je nemački ministar Rot u standardo zavijenoj formi jasno stavio do znanja da Srbija mora da sredi odnos sa Kosovom i da ne sme da bude koflikata ako žele u EU, gde se jasno da zaključiti da se o Kosovu govori kao o posebnoj državi. Ništa drugačije nije ni sa Rusijom. Poštuju naš odnos sa njom kobajagi, ali ne dopuštaju da signali jedne članice budu izvan važeće politike evropskog frankeštajna.
Nedelja 11.09.2016.10:41
Svakog drugog dana Srbija se odrice Kosova, a o odricanju nam pricaju razni politicki komesari, lazni patrioti, oni sto su KiM i predali 2008 godine Pristini i razni politicki teletabisi. Niko nemoze da Kaze da EU sutra moze da primi Kosovo u Evropsku Uniju, a da Srbija nemoze na to da utice jer nije njen clan. Osam godina je Srbija tapkala u mestu uljuljkana politickim prvacima koji su se smenjivali na politickoj sceni da bi 2008. Pristina rekla cao ajvani sad pogledajte gde ste. Naravno Dr. supljomudi (kostunica) je odma izdvojio svoje stado i kao uvredjena mlada pobego iz Vlade koju je sklepao s`konca i konopca Havijer Solana. E onda je konce u svoje ruke preuzeo Tadic pa je brze bolje u Jerinje poslao Borka Stefanovica da valja balvane i pregovara sa Pristinom, kako je Borko pregovarao tako smo i prosli. Sad kad je muka gde si Djuka, a kad se *ebete djuku ne zovete.
Nedelja 11.09.2016.12:24
Потпуно си све у праву .коштуница је пиичка смрдљива јер је дозволио потписивање СОФА споразум 18 јула 2005.год. са Генералним секретаром Северноатланског пакта Japa de Hopa Sheferom .
Nedelja 11.09.2016.10:54
Ne razumem,zasto se se trazi,da se Srbija odrekna Kosova,kada je pre 16 godina to vec ucinila....
Nedelja 11.09.2016.12:21
СМРТ фашиистичкој окупаторској ЕУ .ЖИВЕЛА братска Русија и Путин .Живело Православље .Бања Лука = Москва = Београд .
Ponedeljak 12.09.2016.22:51
Баш сам ШОКИРАНA то није истина,они нас воле,и желе да нас доведу до краја ДУГЕ у обећану земљу.Тамо су куће од чоколаде,прозори од мермеладе,тамо нема маме и тате,тамо су различитости,тамо расте свако воће,тамо су сви насмејани,тамо ради свако шта хоће.Зато дајмо нашу земљу,наше њиве,наше реке и планине,оставите тарадицију,културу,историју. и хајмо сви према ДУГИНИМ БОЈАМА.... !!!
Ponedeljak 12.09.2016.22:53
ЕУ постаје модерни Вавилон, у сваком смислу. Мјешавина свега и свачега, без корјена и идентитета. ЕУ више није примамљива ни са економског гледишта. ЕУ више није безбједна. Све наше несреће посљедњих тридесетак година долазе са запада, а ЕУ је битан дио запада. Како се живи у ЕУ-у ?- треба само скокнути до оближње Софије или још ближег Темишвара. Они су тамо већ 10 година. хрватску не препоручујем не из безбједоносних, већ из моралних разлога. Зашто да добровољно дијелимо судбину наших непријатеља која није ни најмање свијетла ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)