Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 01.12.2016.
14:13
Vestionline A
Predsednik Odbora za spoljne poslove Bundestaga i poslanik CDU kancelarke Angele Merkel, Norbert Retgen, pozvao je Berlin da uvede sankcije Moskvi.
Četvrtak 01.12.2016.14:44
- Ta tragedija mora da se okonča. Režim i njegovi podržavaoci, pre svega Rusija i Iran, za to snose najveću odgovornost - zaključila je ona.....................Znaci da zapadnjaci otvoreno podrzavaju svoje cedo, ID. Ako su glavosjece svabama vaznije od mira i Sirijskog naroda onda to znaci da se jos nisu izljecili od fa//sizma i da im treba koja odgojna bomba u Berlin.
Subota 03.12.2016.22:16
Oruzanu pobunu u Siriji je organizovao i podrzao Zapad. Do trenutka kada se Rusija umesala u Siriji je poginulo 200 000 ljudi. Prema tome ako bi neko trebao da odgovara za ovu strasnu kl-anicu je Zapad.
Subota 03.12.2016.22:19
Pa, evo, i Rusija može Angelu Merkel da proglasi za diktatora, koliko godina već drma ne samo Nemačkom, nego celom Evropom? Ti sirijci su uživali sva prava, isto kao i građani Libije, dok se ovi na Zapadu ili bolje reći SAD, nisu setili da da su im lideri diktatori i da taj narod zaslužuje "slobodu i demokratiju". Onda su naoružali "umerenu" opoziciju koja je počela da napada i ubija zvaničnu vojsku i policiju, kao i civile lojalne državi. I to nije bio zločin, ali intervencija Rusije na poziv zvaničnih vlasti Sirije je zločin! Nemačku stalno treba podsećati na njihove zločine u poslednja dva svetska rata, a ako baš hoće da uvedu sankcije Rusiji, neka i njima lepo Rusija zavrne gas pa neka se onda slikaju.
Subota 03.12.2016.22:20
Zločini u Alepu a u Mosulu se kao održava džez festival. Ovakve izjave su izraz nemoći i ništa drugo. Putinu mogu samo da sipaju soli na rep. On će posao raditi dok ga ne završi. Ne smeta njima humanitarna katastrofa u Siriji već činjenica da će na vlasti ostati čovek zbog kojeg su i izvezli deo "arapskog proleća" u tu državu. Ipak nije to Srbija pa da sankcije daju efekta, da se preti nekakvim međunarodnim sudovima za ratne zločine, zonama zabrane letova i ostalim tricama i kučinama iz već poznate kuhinje.
Subota 03.12.2016.22:21
Zanimljivo je da se evropski politicari služe obmanama i lagarijama u koje niko normalan ne može poverovati, a s ciljem da stvore nekog novog, lažnog neprijatelja (pri tom nisam nikakav rusofil). S druge strane naši političari ispadaju političari evropskog formata jer lažu kako usta otvore, pa tako i oni stavljaju mete na čelo nekim izmišljenim neprijateljima, "plaćenicima" i slično. Dakle nismo uopšte tako daleko od Evrope!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)