Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 26.01.2017.
08:51
sputniknews.com, Vestionline A
Bivša državna sekretarka SAD-a, Medlin Olbrajt, je spremna da se registruje kao muslimanka iz solidarnosti sa migrantima, protiv kojih predsednik Donald Tramp ima nameru da zaoštri politiku.
Nedelja 29.01.2017.22:44
Prvo deklarisana kao katolkinja, potom episkopalka, pa jevrejka, Medlin sada ima „želju“ da bude muslimanka. Kako je „vera — duhovno stanje čoveka“ po muftiji Rušen Abjasovu, teško da Madlen ispunjava uslov za dostizanje tog stanja pa i stvarne pripadnosti bilo kojoj religiji, uključujući i islamsku, jer kao osoba pati od pomanjkanja duše!
Nedelja 29.01.2017.22:45
Moze doticna sebe da nazove kako god zeli , ono sto je njeno bice i sustina uvek ce ostati nepromenjeno, nazalost tu osobu je ceo zivot vodilo zlo i tako se i ponasala prema nevinim ljudima.Sada , da li ce ona sebe i svoja ubedjenja da prepozna u nekoj drugoj i drugacijoj veri , mozda jos uvek istrazuje svoje unutrasnje ''JA'' i traga za svojim identitetom , ali time bi trebao da se pozabavi odlican tim za mentalno zdravlje i to dugogodisnjim radom , kako bi pomogao doticnoj da samu sebe identifikuje i da joj pomogne.Svojim delovanjem kroz zivot , ona je pokazala drugima , ko je i sta je , a njena licna ubedjenja me ne interesuju.
Nedelja 29.01.2017.22:45
Sve je bila, svašta je prošla, a najviše liči na šip-tarku. Kao da je sestra od Edite Tahiri. Ko je bio taj naš sugrađanin koji ju je spasao u drugom ratu!? Da je znao pa da ju je tada predao švabama, svet bi danas bio lepši za sve ljude.
Nedelja 29.01.2017.22:46
Ovaj akrep, bezdusna krvolocna osoba, izgleda da ce uskoro i pol da promeni - ne bi li joj gresi bili oprosteni... Eto, "probala je" u nekim verama - ali svi je odbacuju! Sto god da ucini - sanse da joj Bog oprosti zlocine su nikakve! Njenu sliku zauvek treba zauvek da upamte njeni "sledbenici" da bi shvatili kakav kraj da ocekuju... !
Nedelja 29.01.2017.22:46
Verovatno je Olbrajt spremna da se registruje i kao Srpkinja s obzirom na to kakve su Srbi patnje prošli od NDH do etničkog čišćenja na KiM i Hrvatskoj.Majka Tereza je sića u odnosu na ovu moralnu veličinu.Nobela joj dajte,Nobela.Bar spomenik pored muškog Klintona i ženskog i Vokera, na sred Prištine .Mada su sigurniji ti spomenici ako stoje u Tirani.
Nedelja 29.01.2017.23:09
Нека се одмах изјасни, па нека дође у Србију као избеглица, где је већ једном била да види да Срби нису као она. Она је из своје патолошке мржње нама нанела велика зла а ми бисмо је примили као избеглицу и било би јој као и другим избеглицама. Имала би сву могућу заштиту као и сви други. Код нас има много муслимана избеглица и сви су збринути, тј. они који су хтели да прихвате то збрињавање, који нису хтели проводе време на улици, верујем да она не би због своје мржње према нама остала радије на улици, него да прихвати смештај у неком избегличком кампу.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)