Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Ličnost nedelje
23.04.-29.04.

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu i ćerka je nekada poznatog fudbalera Vojvodine, a posle toga i uspešnog trenera Dragoljuba Bekvalca. Majka Mira je domaćica, a ima osam godina stariju sestru Draganu i pet godina mlađu sestru Kristinu. Poznata je pod nadimcima "novosadska šećerlema", "srpska Barbika" i "srpska Pamela Anderson".

Kao devojčica je bila nemirna, sve ju je zanimalo, a mnogo vremena je provodila na selu kod bake Dragice. Muzika ju je posebno interesovala, pa je tako već 1989. učestvovala na festivalu Deca pevaju hitove. Nastupila je sa grupom Regina čije je članove kritikovala da ne sviraju u dobrom tonalitetu. Godinu dana kasnije imala je solo tačku u tada najpoznatijoj dečjoj emisiji Muzički tobogan gde je, obučena u asimetrični crni kompletić, osvojila simpatije gledalaca.

Nakon gimnazije je, pod očevim uticajem, 1999. upisala Višu trenersku školu koju je završila u roku. Godinu dana ranije na letovanju se zaljubila u crnogorskog biznismena Lolu Lakovića. Zbog njega je otišla od kuće i počela da živi u Podgorici.

- Ipak, na nagovor oca Dragoljuba vratila sam se u Novi Sad. Kasnije sam shvatila da sam ovo uradila ne iz ljubavi prema Loli, već iz bunta prema roditeljima - pričala je svojevremeno Nataša.

Miodraga Kostića, jednog od najpoznatijih ljudi Srbije, upoznala je 2000. godine. Njihova romansa je trajala nekoliko godina i privlačili su veliku pažnju javnosti. Nakon raskida s Kostićem, koji je teško podnela, 2004. se preko rukometaša Vlade Mandića upoznala sa vaterpolistom Danilom - Dačom Ikodinovićem. Sama je priznala da je želela "vezu za jednu noć", ali je brzo shvatila da je Ikodinović "onaj pravi". Vezu su ozvaničili na dočeku 2005. godine kada su se prvi put javno poljubili. Venčali su se 27. jula 2006. u Sremskim Karlovcima, da bi godinu dana kasnije dobili ćerku Hanu. Brak je ipak okončan početkom 2011, a kao razlog se u medijima govorilo o Ikodinovićevom neverstvu.

U aprilu iste godine Nataša je počela da se zabavlja sa rukometašem Ljubomirom Jovanovićem koji je zbog nje ostavio devojku. Brzo su, međutim, raskinuli, da bi se 2015. ponovo našla u Jovanovićem zagrljaju. S njim se tajno venčala, ali je i ovaj brak okončan posle nepune dve i po godine. U septembru prošle godine sa Lazukićem se venčala na Ibici, a u februaru ove godine je dobila drugu ćerku.

Iako je javnosti poznatija po svom ljubavnom životu i seksi izgledu, Nataša Bekvalac je nesumnjivo izgradila i uspešnu pevačku karijeru. Iza sebe ima šest studijskih albuma i mnogobrojne nagrade sa domaćih i inostranih festivala. Poznato je i da na sebi ima nekoliko tetovaža. Donedavno je tu bilo i slovo D koje je posvetila prvom suprugu, ali je tu tetovažu uklonila laserskim putem.

Ugradila je silikone u grudi i usta i tetovirala je obrve. Za sebe kaže da je hedonista i da joj je teško da održava liniju. Zbog toga mora da vežba, da pazi šta jede i ne sme sebi da dozvoli da se ugoji.

Z. Simonović
Foto: N. Đurović

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online