Subota 02.04.2011.
13:03
Vestionline

Obeštećenje za Adija četiri miliona evra

Nema ga nigde - Li Adi

Adi se u četvrtak nije pojavio na treningu, a beogradski mediji tvrde da će fudbaler Zvezde na kraju sezone da promeni sredinu. On je u Crvenu zvezdu stigao prošle godine za 300.000 evra, ali ima ugovor sa beogradskim klubom do juna 2013. godine.

Za Adija su, navodno, zainteresovani pojedini ruski i nemački klubovi, a nedavno su čelnici Zvezde o njemu pričali i sa predstavnicima Olimpijakosa, prilikom gostovanja u Atini. Međutim, klub koji bude želeo da angažuje Adija moraće Zvezdi da isplati četiri miliona evra obeštećenja.

Reprezentativac Gane u četvrtak se nije ni pojavio na treningu, niti je bio dostupan za telefonske pozive. On se navodno proteklih dana nalazio u Gani u poseti trudnoj supruzi i zbog toga se nije iz Londona vratio u Beograd.

Vladimir Matijašević, nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je zajedno sa menadžerom Hadži Goranom Milovanovićem posredovao prilikom dolaska Adija u Crvenu zvezdu, bezuspešno je pokušavao da ga dobije telefonom.

"Prihvatamo svaku odluku koju klub donese. Sto odsto smo uz rukovodstvo Zvezde u vezi ovog slučaja. I ja, takođe i njegov menadžer", napomenuo je Matijašević. 

2024 © - Vesti online