Sreda 01.02.2012.
12:03
Vesti

Novak najgledanija TV zvezda na petom kontinentu

Uprkos tome što se meč prenošen na TV-mreži Sedam, završio u 1.37, ukupno 2,4 miliona Australijanaca ostalo je uz televizore sve do kraja, uključujući ceremoniju uručivanje pehara. Time je Novak postigao još jedan rekord - program u kome je bio glavna zvezda, postao je najgledaniji televizijski program večeri od početka godine.


Drugi najgledniji program bio je intervju s Đokovićem posle meča, koji je gledalo 2,2 miliona gledalaca. Početak meča pratilo je 1,3 milion ljudi, čime je to bio peti po gledanosti program u noći.


Inače, u publici je bio i ovog puta zapažen Vlade Divac koji je sedeo u Đokovićevoj loži.
"Bivša košarkaška zvezda, s visinom od 215 santimetara, bio je jedina osoba dovoljno visoka da sedi i gleda meč iza Đokovićeve devojke Jelene Ristić", preneo je "Sidnej morning herald".

"Ona je, naime, provela toliko vremena na nogama, da joj je pretilo da i sama, kao i igrači, počne da oseća grčeve u mišićima."


U ponedeljak je javnost ugledao i snimak prave bitke u gledalištu za dres koji je Novak, zajedno s lopticama i znojnicama, u euforiji posle trijumfa bacio u publiku. Njegovog dresa dočepala se jedna žena, ali joj ga je oteo drugi navijač.

Snimak bitke za dres

Video-snimak postao je senzacija na internetu, a neki navode da je žena viknula "moja", kada je ponovo uhvatila majicu. Sada na portalu news.com.au traže više informacija o tome ko je žena i postavljaju suvišno pitanje: "Zašto je tako očajnički želela majicu natopljenu znojem?"

2024 © - Vesti online