Sreda 04.04.2012.
15:05
Blic

"Tajm": Đoković kandidat za listu najuticajnijih ljudi sveta

 

Uticajan! - Nole

Internet anketa ovog lista omogućila je svima da daju svoje mišljenje o tome da li je Nole zaslužio da se nađe na listi najuticajnijih, a u objašnjenju predloga se navodi:

“Đoković je završio istorijsku sezonu 2011. kao najbolji teniser na svetskoj rang listi, sa 12,6 miliona dolara zarade od pobeda na turnirima, tri Grend slem titule (Australijan open, US open i Vimbldon) kao i sa savršenim, 6-0 učinkom protiv Rafaela Nadala u finalima. Nakon što je u sjajnom meču savladao Nadala u finalu ovogodišnjeg Australijan opena, najveći zabavljač među teniserima je prešao četvrtinu puta kako bi postao prvi igrač od Roda Lejvera 1969. koji je u jednoj sezoni osvojio sva četiri Gren slem turnira”.

O tome da li Novak Đoković zaslužuje da bude na listi "Tajma" možete glasati ovde, a čitavu listu, na kojoj se pored ostalih nalaze i sportisti Jusein Bolt, Lionel Mesi, Majkl Felps, Džeremi Lin, ličnosti iz sveta muzike poput Adel, Lejdi Gage, Jusua N’Dura, Šakire Rijane i političari poput Vladimira Putina, Nikole Sarkozija i Hilari Klinton, možete pogledati ovde.

Glasanje traje do petka, 6. aprila.

2024 © - Vesti online