Utorak 02.07.2013.
13:20
Vestionline

Gradonačelnik i dalje širi neistine o Vestima

Gradonačelnik Gračanice Bojan Stojanović
 


UNS je pre mesec dana pozvao gradonačelnika Gračanice da dokaže svoje reči, ali se on o poziv oglušio.


Stojanović je tada, gostujući u emisiji Radio Gračanice, komentarisao tekst “Srce Gračanice u albanskim rukama“ objavljen u frankfurtskim Vestima i na portalu www.vesti-online.com, optužujući novinare da pišu naručene tekstove.


U emisiji, Stojanović je naveo da je prodaja zemljišta u toku i da nadležni u Opštini pokušavaju da to spreče i izjavio: “Nikog se ne tiče naša priča, nego nađemo pravi momenat i slobodnog vremena, sada je sezona godišnjih odmora, pa nam neko plati za neki tekst, naručeni i hajde da ispljujemo nekog“.


U međuvremenu, upravo zahvaljujući tekstovima novinara, kosovska Agencija za privatizaciju obustavila je prodaju zemljišta.


Stojanović je u ponedeljak, gostujući ponovo na Radio Gračanici, naveo da očekuje izvinjenje zbog “raznih priča da je sve rađeno uz saglasnost Opštine“, kao i da “nije spomenuo nikakve medije, nikakve novine“, i dodao se “neko stalno nalazi prozvanim, verovatno po onoj staroj - koga svrbi, taj se češe“.


UNS insistira da gradonačelnik Gračanice javno saopšti o kome se radi ili se u najkraćem roku izvini zbog lažne optužbe.

2024 © - Vesti online