Petak 12.07.2013.
14:30
tportal, Vestionline

Šta ne smete reći na prvom sastanku

Nikako nemojte reći - "guglala sam te"! Pomisliće da ste neka lujka!
 

Izlasci i pronalaženje partnera ili partnerke nije nimalo lak posao. Posebno je teško u današnje vreme kada tehnologija s jedne strane otežava komunikaciju, a s druge strane je dodatno komplikuje.

Upravo je tehnologija ta koja je nametnula tri nove reči koje nikako ne biste smeli da kažete na prvom sastanku - "guglao/guglala sam te"!

Zašto su te tri reči tako nepoželjne i opasne? Zato što u osobi koja je "pretraživana" izazivaju osećaj nelagode, a o vama se može steći utisak da ste neko ko ima sklonost da prati druge ljude i njuška po njihovom životu.

Naravno da to u najvećem broju situacija nije tačno. Najčešće, razlog "guglanja" je najobičnija radoznalost - žele da znaju nešto više o osobi s kojom se nalaze. Ipak, kod druge strane se zaista može javiti neugodan osećaj nakon takve izjave.

Stručnjaci za ljubavne veze ističu da je pametno istražiti malo o osobi sa kojom treba da se vidite, posebno ako je ne poznajete. Ali to neka bude vaša mala tajna – nikako to ne otkrivajte drugoj strani!

2024 © - Vesti online