Subota 08.03.2014.
10:20
Beta

Martino: Sa Mesijem nešto nije u redu

Lionel Mesi
 

"Tokom razgovora sa njim (Mesijem) zaključili smo da mu se to često dešava i da on ima neki zdravstveni problem. Nisam specijalista, a nažalost nismo shvatili zašto se to dešava... Ali sa njim nešto nije u redu. U svakom slučaju, to ne utiče na njegovu igru i njegov angažman u klubu", rekao je Martino.

Mesi je na prijateljskoj utakmici između Rumunije i Argentine povraćao na terenu. Argentincu ovo nije prvi put da je povratio tokom igre, pošto mu se to već desilo na meču sa Real Madridom i Levateom ranije ove godine. Martino je dodao da je Mesi posetio specijalistu, međutim, lekar nije mogao da konstatuje zbog čega dolazi do povraćanja. Trener Katalonaca uvrstio je Argentinca u ekipu za predstojeći meč
Primere protiv Valjadolida.

S druge strane u timu neće biti Andreas Inijesta, koji izostaje iz privatnih razloga, Đordi Alba, kog Martino ne želi da zamara pre revanš utakmice sa Mančester sitijem u Ligi šampiona i Karlesa Pujola, koji je najavio odlazak iz kluba na leto.

Barselona u Primeri zauzima drugo mesto sa 64 boda, jednim manje od Real Madrida, odnosno dva više od trećeplasiranog Atletika.

2024 © - Vesti online