Sreda 11.02.2015.
07:51
B. Đokić - Vesti

Ubio ženu i sebe zbog ljubomore?

Reuters/HANDOUT
Foto: Ilustracija

- Zasad još ispitujemo okolnosti pod kojima se dogodila ova porodična tragedija, ali prema dosad raspoloživim podacima, motiv tragedije je najverovatnije bila Gajićeva ljubomora - nezvanično saznajemo u policiji.

Komšije nastradalog bračnog para kažu da ništa nije slutilo na tragediju i da su imali utisak da Milovan i Slađana skladno žive.

- Ne znamo šta je moglo Milovana da navede da ubije Slađu, pa sebe. Delovalo je da se lepo slažu i žive. Ne znamo ni da li su se svađali, jer nisu ni imali razloga. Imali su prodavnicu u Sopotu u kojoj su jedno vreme sami radili, da bi je potom iznajmili. Delovali su srećno, ne znamo stvarno šta je moglo da ga natera da povuče oroz - kažu njihove komšije iz sela Vlaška.

Oni dodaju da su tela nađena u dvorištu i da je pored Milovana bio pištolj.

- Verovatno je do tragedije došlo rano ujutro jer je svetlo napolju bilo uključeno. Milovan i Slađana su ležali u lokvi krvi, a prema položaju tela pretpostavljamo da je Slađana pokušala da pobegne. Niko nije čuo hice jer im je kuća na brdu i pored njihovog se nalazi još samo jedno domaćinstvo - rekao je jedan od komšija.

On je dodao da se Gajić pre nekoliko godina doselio u Mladenovac iz Dražnja kod Grocke.

- Bio je dobričina i nikad nije bilo nikakvih problema s njim. Mnogo je voleo Slađanu, ali je bio i ljubomoran. On iz prethodnog braka ima dete, a Slađa iz prvog braka ima dvoje dece. Nisu se zvanično venčavali i koliko znam imali su dobre odnose sa decom - rekao je komšija.

Arsenal u kući

Tokom uviđaja, policija je pretresla kuću u kojoj je živeo nastradali bračni par. Osim pištolja koji je nađen pored Gajićevog tela, a za koji je imao dozvolu, u kući su nađeni još jedan pištolj i dve lovačke puške. Za svo oružje Gajić je imao urednu dozvolu.

2024 © - Vesti online