Četvrtak 19.02.2015.
00:30
Sponzorisani tekst

Luksuz u Šapcu

Promo
Nema šanse da ga prođete a ne vidite: Hotel "Sloboda"

Hotel "Sloboda" je kategorisan sa 4 zvezdice.

Prvi gosti su prezadovoljni smeštajnim kapacitetima i uslugom. U ponudi je 95 smeštajnih jedinica, uključujući 47 soba sa francuskim ležajevima, 24 "executive" sobe i 3 predsednička apartmana, a u svakoj - udoban nameštaj, tekstil vrhunskog kvaliteta i besprekorna oprema.  

Hotel obiluje raznolikim, dobro ukomponovanim sadržajima. U prizemlju se nalaze lokali poznatih brendova, kao i kafe-poslastičarnica "Vremeplov". Uređena je u retro stilu, te svoje goste, dok uživaju u tradicionalnim poslasticama, uspešno vodi kroz slavnu istoriju "malog Pariza". Već po otvaranju, ova kafe-poslastičarnica izdvojila se uslugom, ponudom i kvalitetom i zahvaljujući osobenom šarmu i atmosferi, ubrzo je postala šabačko kultno mesto.

Na prvom spratu nalazi se multifunkcionalna i savremeno opremljena sala "Cer" koja može da primi 120 osoba, dok se na međuspratu nalazi À la carte restoran kapaciteta 160 mesta, "Kristalna dvorana" sa 700 mesta koja se po potrebi može deliti na dve dvorane - "Kristal 1" i "Kristal 2", kao i "Boardroom" sa 30 mesta.

Enterijer ovog luksuznog zdanja rađen je u skladu sa standardima grupacije "A Hoteli", te u njemu dominiraju prirodni kamen "travertino" i "botticino" kombinovani sa crnim mermerom i oniksom.

Raskošnim holom dominira kristalni luster sa više od 500 sijalica, koji je visok 6 metara i težak 1,5 tonu.

Jedan od najatraktivnijih delova hotela je wellness centar, koji će uskoro biti na raspolaganju gostima. Moderni wellness & spa centar prostire se na dva nivoa: u prizemlju je recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama. U okviru wellnessa je i mali fitness centar, opremljen kardio spravama.

Vlasnik lanca "A hoteli", gospodin Miroljub Аleksić, istakako je da je vrednost ove investicije 15 miliona evra, kao i da grupa planira dalja ulaganja u sprski turizam.

Naredno planirano otvaranje je na Zlatiboru, gde će grupa predstaviti hotel "Tornik".

2024 © - Vesti online