Nedelja 09.10.2016.
18:10
blic.rs

Pevač brutalno pretukao devojku, polomio joj nos i vilicu?

facebook.com
"Zvezda" sa devojkom

Sve dok se ne utvrdi da li su navodi Amelije tačni, Džoš i brat će biti van muzičkog programa. Par je bio četiri godine u vezi, a Amelija je ispričala stravične detalje.

- Bila sam sva u podlivima i tokom naše veze nekoliko puta me je krvnički pretukao. Poslednji put mi je razbio nos, imala sam modrice, podlive i šljive i zvala sam preko šest puta policiju - rekla je Amelija.

Sve je počelo 2014. godine, kada se Džoš sa bratom vratio u šou. Tada je, prema rečima Amelije postao nasilan i agresivan.

- U početku je sve bilo u redu. Veza nam je bila lepa. Međutim, nakon prve godine postao je agresivan. Nervozan i besan. Stal no sam prijatelje lagala kako su mi nastale modrice. Najgore je bilo prošle godine, tada nisam mogla da izdržim. Bilo je stravično - počela je ispovest Amelija, a prenosi "Mirror".

- Poslednji put me je krvnički pretukao kada je došao kod mene u stan. Moji roditelji su kupili nove, bele tepihe i rekla sam mu da ne hoda obuven po njima. Tada je poludeo. Počeo je da viče kako je to što sam mu rekla neprihvatljivo, oborio me je na pod i krenuo da me udara. Vrištala sam i plakala, ali nije prekinuo. Počela je da mi curi krv iz nosa i vilice i tada mi je od udaraca polomio nos - ispričala je Klarkova.

Plavokosa devojka je dodala da je tokom poslednjih meseci veze bila više modra nego normalnih boja lica.

- Kada se vratio u šou, počeo je da dobija pažnju devojčica. Ipak, i dalje me je želeo. Ubrzo je postao ljubomoran. S druge strane, radio je šta je hteo. Prvi put me je napao kada me je devojka kojoj je slao poruke pozvala telefonom. On je skočio, uzeo mi telefon iz ruke i udario me u lice - ispričala je u potresnoj ispovesti ova devojka.

Poslednji put kada ju je udario toliko je bolelo, da se zaključala u sobu i šest puta zvala policiju.

Nakon što je ova devojka izašla sa pričom nasilja u ljubavnoj vezi u javnost, čelni ljudi su suspendovali i Džoša i njegovog brata dok ne utvrde da li su navodi Amelije tačni. Bruks je pre uživo emisije demantovao navode bivše devojke.

2024 © - Vesti online